Hirdetés
Hirdetés

Szexre szerződött a nő, de az aktus helyett lelépett a pénzzel

| 2022. 12. 16. | 11:08:00
Tiszaújvárosban tárgyalás nélkül döntöttek a sorsáról.
Szexre szerződött a nő, de az aktus helyett lelépett a pénzzel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszaújvárosi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a nőnek az ügyében, aki 150 ezer forintot csalt ki egy férfitól.

A megállapított tényállás szerint a nő egy internetes oldalon hirdette magát szexuális szolgáltatást kínálva, erre jelentkezett a sértett férfi. Találkozót beszéltek meg a férfi tiszaújvárosi lakására 2022. december 24-én estére. Megállapodásuk szerint a nő ott töltötte volna az éjszakát 150 ezer forint és útiköltsége megtérítése ellenében. A sértett ennek megfelelően átadta a pénzt, étellel-itallal kínálta a vádlottat, de a légyottra késő estig nem került sor. Ekkor a nő felajánlotta, hogy további 75 ezer forint ellenében a barátnőjétől is igénybe vehet szexuális szolgáltatást. Ezt a sértett elfogadta, ezért egy közeli bankautomatához mentek, a levett összeget a férfi azonban nem adta át. A vádlott ekkor elment telefonálni, de valójában a 150 ezer forinttal együtt ismeretlen helyre távozott és a sértett számára elérhetetlenné vált.

A bíróság a nővel szemben csalás vétsége miatt miatt 200 óra közérdekű munka büntetést szabott ki, valamint 150 ezer forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el. A büntetővégzés jogerős.

Hirdetés
Hirdetés