Hirdetés
Hirdetés

Úgy akarta megerőszakolni a nőt, hogy a barátja mellette aludt

| 2022. 12. 13. | 09:48:00
Szinte hihetetlen eset Kazincbarcikán. Vádemelés.
Úgy akarta megerőszakolni a nőt, hogy a barátja mellette aludt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 33 éves és egy 67 éves férfi ellen lopás vétsége miatt, továbbá a fiatalabb vádlottal szemben kifosztás bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt. Az elkövetők egy gondozó otthonból készpénzt és élelmiszereket tulajdonítottak el, míg a fiatalabb férfi lakásokból vitt el mobiltelefonokat, élelmiszereket, továbbá az egyik bűncselekmény helyszínén alvó nő sérelmére követett el szexuális erőszakot.

A vádirat szerint a vádlottak június második felében Kazincbarcikán bementek egy gondozóház konyhájába, onnan készpénzt, személyi iratokat és élelmiszereket loptak el néhány ezer forint értékben, azonban távozásukkor összetalálkoztak a szakácsnővel, aki mindent visszavett tőlük.

A fiatalabbik vádlott június második felében Kazincbarcikán vendégségben volt egy háznál, ahonnan mobiltelefonokat és órát tulajdonított el 300 ezer forintot meghaladó értékben.

Nem mozdult az ágyból

A fiatalabb férfi július elején, éjszaka, ittas állapotban Kazincbarcikán a kulcsra nem zárt ajtón bement egy lakásba, és az ott alvó két férfi és nő tulajdonát képező élelmiszereket 10 ezer forintot meghaladó összegben elvitte, a lépcsőház bejárata mögötti bokros részen elrejtette.

Visszament a lakásba, bement abba a szobába, ahol a sértett nő a barátjával együtt az ágyon aludt.

A nő alvó állapotát kihasználva, sérelmére szexuális cselekményt végzett, amikor viszont nemi aktust akart kezdeményezni, a nő felébredt, és lelökte magáról. 

A sértett barátja is felébredt, mindketten távozásra szólították fel a vádlottat, ő viszont még egy ideig az ágyon fekve maradt, és csak többszöri felszólításra ment ki a lakásból, de a lépcsőházból nem távozott, a rendőrök ott fogták el.

Hirdetés
Hirdetés