Hirdetés
Hirdetés

Üzemanyagroham Borsodban: hosszú sorok a kutakon

| 2022. 12. 03. | 15:57:00
Egyes töltőállomások hetek óta nem kaptak benzint és gázolajat sem.
Üzemanyagroham Borsodban: hosszú sorok a kutakon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint megírtuk, a jövő héten sem szállít a MOL sem gázolajat, sem benzint egyes benzinkutaknak. Ez már a harmadik hét lesz, hogy a MOL-kiszolgálás szünetel – közölte a Független Benzinkutak Szövetsége pénteken annak a levélnek az alapján, amelyet a szövetség több partnere, tagtársa kapott az olajvállalattól.

A borsodi települési csoportokat elárasztották szombat délelőtt azok a fényképek, melyeken jól látszik, óriási sorok alakultak ki a kutak előtt.

Volt, aki tudatta, egyes kúton már nem kapható üzemanyag, más tömören jelentette: "Putnok elesett". Van, aki a Facebook-felhasználóktól kérdezi, lakóhelyén egyáltalán van-e még benzin, mert feleslegesen nem idul útnak. A szerencsésebbek hosszú várakozás után hozzájutnak az üzemanyaghoz.

– A benzinárstop láthatóan fenntarthatatlan, az ellátási problémák miatt mára inkább bosszankodást okoz. Mivel így nem jelent már politikai előnyt, januártól biztosan kivezetik – mondta Holoda Attila energiapiaci szakértő, korábbi energetikáért felelős helyettes államtitkár tegnap az Mfornak.

Hirdetés
Hirdetés