Hirdetés

Hirdetés

A 13 éves rabló eltörte a seprűnyelet az idős bőcsi asszonyon

police.hu

2023.01.27. 13:12

A 13 éves rabló eltörte a seprűnyelet az idős bőcsi asszonyon

Két társával együtt ment a nőhöz.

Hirdetés

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 13 éves, egy 17 éves és egy 15 éves bőcsi fiúval szemben. A gyanúsítottak január 25-én 15 óra 45 perc körül bementek egy bőcsi portára, majd a 80 éves tulajdonos felszólította őket, hogy azonnal távozzanak a birtokáról.

A három hívatlan közül a 13 éves fiú egy seprűnyéllel rátámadt az idős nőre. A bántalmazás során a nyél eltört a sértetten, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A bántalmazó 13 éves fiú ezt követően magához vett egy telefont, gyógyszereket, egy elemlámpát, majd mind a hárman elmenekültek a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök pár órán belül azonosítottak, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett támadók közül a 13 éves gyerekkorú fiúval szemben előterjesztést tett letartóztatásnak ügyészi indítványozására.
Bőcsfegyveres rablás

Hirdetés

Hirdetés