Hirdetés

Hirdetés

Ittasan ment be a rendőrségre, majd autóval távozott a kazinbarcikai férfi

2023.01.23. 13:29

Ittasan ment be a rendőrségre, majd autóval távozott a kazinbarcikai férfi

Ez nem maradt következmények nélkül.

Hirdetés

A rendőrök büntetőeljárást indítottak azzal a kazincbarcikai férfival szemben, aki úgy ment autójával a rendőrkapitányságra bejelentést tenni, hogy előtte alkoholt fogyasztott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra ment járművével egy helyi 41 éves férfi 2023. január 21-én az esti órákban. Miután kiszállt a volán mögül, bement az épületbe és szóban bejelentést tett, hogy az egyik bolt előtt látott két ismeretlen, földön alvó férfit, akik miatt aggódik, mert lehet, hogy segítségre van szükségük.

A szolgálatirányító parancsnok utasította a járőröket, hogy keressék meg az említett férfiakat és szükség esetén intézkedjenek. Ez idő alatt a bejelentő – akin az alkoholos befolyásoltság jelei mutatkoztak – kiment az épületből és a parancsnok már csak azt látta, hogy egy autót vezetve eltávozik.

Ekkor a szolgálatirányító parancsnok azonnal értesített egy másik járőrpárost, akik a rendőrkapitányságtól néhány száz méterre megállították a férfit, akinél a szonda ki is mutatta az alkoholfogyasztást. Az ittas vezetőt a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

rendőrségKazincbarcika

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés