Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korszerűsítenek négy borsodi iskolát

| 2023. 01. 17. | 14:53:00
Szerződést kötött a Mezőkövesdi Tankerületi Központ.
Korszerűsítenek négy borsodi iskolát
Hirdetés
Hirdetés

A sályi székhelyű Csendlak Kft. végzi 4 borsodi iskola felújításával kapcsolatos munkálatokat összesen nettó 59,1 millió forintért – derül ki a január 17-i Közbeszerzési Értesítőből

Az ároktői általános iskola öltözőinek belső és az épület külső nyílászáróit, valamint a tornaterem padlóburkolatát cserélik, a szanitereket és csaptelepeket korszerűsítik, felülvizsgálják az öltöző és a tornaterem elektromos hálózatát, lecserélik a lámpatesteket, továbbá az épületet kifestik.

A geleji általános iskola egyes tantermeinek burkolatát cserélik vagy felújítják, a tornaterem új sportpadlót kap, új nyílászárókat helyeznek be, a földszinti vizesblokkokat átalakítják, a belső udvar egy részét újraburkolják. Ezeken túl új járdát hoznak létre, kerékpártárolót helyeznek el, korszerűsítik a kerítést és lámpatesteket cserélnek.

A mezőnagymihályi általános iskola belső nyílászáróit cserélik, új szanitereket helyeznek el, felújítják a vizesblokkokat, modernizálják a lámpatesteket, egyes helyiségekben festenek és cserélik a falburkolatot. Javítják az udvari épület tetőfedését, felújítják a mosdót. Az iskola kerítését javítják, ahol szükséges és fedett kerékpártárolót helyeznek el.

A cserépfalui általános iskola tornatermében cserélik a padlót, korszerűsítik az öltözőt, új bútorokat helyeznek be, továbbá az átalakítással érintett helyiségekben festenek is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés