Hirdetés

Hirdetés

Ha a tiszakeszi férfiak megszomjaznak...

police.hu

2023.02.08. 15:36

Ha a tiszakeszi férfiak megszomjaznak...
A kép illusztráció (Pikist)

Négy melléképületet tört fel a társaival.

Hirdetés

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 48 éves tiszakeszi férfivel és három társával szemben. A gyanúsítottak február 4. előtt betörtek egy tiszakeszi portára, és ott feltörtek négy melléképületet, amelyekből szeszes italokat, élelmiszereket, szerszámgépeket, bizsu ékszereket vittek el.

A tiszakeszi és a mezőcsáti körzeti megbízottaknak feltűnt, hogy helyi férfiak különféle termékeket kínálnak eladásra. A betörés után tett bejelentést követően a rendőrök rövid alatt összekapcsolták a szálakat. Az egyik feltételezett elkövető ruházatának részletes átvizsgálása során még tagadta a bűncselekmény elkövetését, a tagadása akkor tört meg, amikor alsónadrágjából előkerült az a gyűrű, amit a tiszakeszi portáról lopott el.

Az eljárás eredményeként a rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták, amelyeket visszaadnak majd jogos tulajdonosának.   
betörésTiszakeszi

Hirdetés

Hirdetés