Hirdetés
Hirdetés

Köszönőlevelet írt a kazincbarcikai rendőröknek egy 84 éves nő

| 2023. 02. 18. | 11:59:00
Megviselte, ami vele történt.
Köszönőlevelet írt a kazincbarcikai rendőröknek egy 84 éves nő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfival szemben. Az elkövető február 9-én délelőtt egy kazincbarcikai élelmiszerbolt pultján felejtett pénztárcát ellopott. A bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a tolvajt, akit előállítottak a rendőrségre, és szabálysértési őrizetbe vették. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a férfit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította. Az eljárás eredményeként a rendőrök a megtalált pénztárcát és a pénzt visszaadta jogos tulajdonosának.

A 84 éves sértett köszönőlevelet írt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjének, amelyből felsejlik az a traumatikus helyzet, amikor valaki sértetté válik, illetve a rendőrök nyújtotta feloldás.

„Tisztelt Alezredes úr!

…Február 9-én egy áruházban egy fiatalember ellopta a pénztárcámat, amelyben 10 ezer forint volt, mert gyógyszertárba mentem volna a vásárlás után.

…a rendőrök pillanatok alatt ott voltak a boltban. Hihetetlen tisztelettel, tapasztalattal és kedveséggel vigasztaltak, nyugtattak. 84 éves egyedülálló vagyok, senkim sincs, nagyon megviselt a történt eset, semmi reményem nem volt, hogy megkerül az eltulajdonított pénz.

Aznap délután 5 óra körül értem jöttek, és bevittek a rendőrségre, ahol visszakaptam hiánytalanul a pénztárcát a pénzzel.

Számomra hihetetlennek tűnt, hogy létezik ilyen gyorsasággal megtalálni a tettest. Ha nem velem történik meg, nem is hiszem el. Másnak kis dolognak tűnik, de nekem nagy.

…legmélyebb tisztelettel és köszönettel tartozom az Önök sokszor áldozatkész munkájukért.”

Hirdetés
Hirdetés