Hirdetés

Hirdetés

Lavórban akarták elvinni a Múcsonyban lopott benzint

police.hu

2023.02.03. 17:40

Lavórban akarták elvinni a Múcsonyban lopott benzint
(Fotó: rendőrség)

A társaság rudabányai férfi tagja két bűntettet is elkövetett egy nap alatt.

Hirdetés

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 30 éves rudabányai, egy 32 éves izsófalvai, és egy 41 éves edelényi férfival szemben.

A gyanúsítottak január 30-e előtt egy izsófalvai cég telephelyére bementek, és onnan kéziszerszámokat és akkumulátorokat tulajdonítottak el több mint egymillió forint értékben.

A rendőrök a három elkövetőt elfogták, és január 31-én gyanúsítottként hallgatták ki őket, melyek során beismerték a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a kihallgatás után szabadon bocsátották a férfiakat.

Ezek után a 30 éves rudabányai gyanúsított még aznap éjszaka másik két ismerősével közösen Múcsonyban, a József Attila úton egy parkoló autó üzemanyagtartályát kiszúrták, és abból benzint próbáltak eltulajdonítani. A helyi polgárőrök szolgálatteljesítésük során a tolvajokat megzavarták a lopásban, így a tettesek elmenekültek a helyszínről. A polgárőrök információi alapján a rendőrök az elkövetőket február 2-án elfogták, és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

lopásMúcsonyRudabányaEdelényIzsófalva

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés