Hirdetés
Hirdetés

Azt mondja az ózdi férfi, nem akart kutyát enni

| 2023. 03. 28. | 14:34:00
+Videó
Azt mondja az ózdi férfi, nem akart kutyát enni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bejárta a hazai sajtót, hogy egy ózdi férfi nyársra akarta húzni a kutyáját azért, hogy megsüsse, majd megegye. Az információt az Ózdi Városüzemeltető Intézmény Állategészségügyi Telep vezetőjének Facebook-bejegyzése alapján közölték a médiumok, a RTL.hu Híradója is. Fidrus Péter posztjában az állt, hogy a Kolozsi úton egy férfi földhöz vágott egy kutyakölyköt, meg akarta nyárson sütni.

A rendőrség hívta az ebrendészet számát, hogy egy kiskutya tetemét szállítsuk el. Addigra már befejezték a vizsgálatot, és a fiatalembert is elvitték. Az anyjával beszéltem a történtekről, aki szerint a fia részegen úgy döntött, hogy a három kölyök kutya közül az egyiket megeszi... Ezért csapta földhöz szerencsétlen kiskutyát, amelyik azonnal elpusztulhatott az ütés után. Az anyakutyát és a kölyköket állatbarátok elvitték, nekünk már csak a tetem maradt... Az Ózdi Állat-és Környezetvédelmi Alapítvány nevében levélben fordulok a város jegyzőjéhez, és kérem a család azonnali eltiltását az állattartástól

– írta.

A szóban fogó férfi később a Blikknek úgy nyilatkozott, olyat, hogy megsüti, talán dühében vagy elkeseredésében mondhattott. Elmondása szerint baleset történt, amikor a kutya elpusztult:

Én akkor rosszul éreztem magam, ügyetlen voltam, kicsúszott a kezemből a kiskutya. Állítja, előze este lerészegedett egy buliban.

Hirdetés
Hirdetés