Hirdetés

Hirdetés

Raktárközpontot nyitott a Trans-Sped Szirmabesenyőn

borsodihir.hu

2023.03.23. 12:48

Raktárközpontot nyitott a Trans-Sped Szirmabesenyőn

Tovább bővül a borsodi régióban a logisztikai nagyvállalat.

Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében több mint 230 logisztikai szakembert alkalmazó Trans-Sped folyamatos fejlődésének köszönhetően 2023-tól tovább erősíti jelenlétét a miskolci térségben. A cégcsoport legújabb raktárlogisztikai szolgáltatást nyújtó bázisát 2023 elején Szirmabesenyőn indította el, ezzel tovább bővítve a régióban a Trans-Sped logisztikai szolgáltatásait.

A tiszaújvárosi termeléslogisztikai és miskolci raktárlogisztikai szolgáltatása mellett most egy új, 5400 négyzetméteres területű raktárközpontot nyitott a Trans-Sped Szirmabesenyőn. Az új raktári lokáció nem csak területi bővülést hozott a Trans-Spednek, de új munkahelyeket is eredményezett a régióban, és a tervek szerint további növekedés várható.

Új raktári lokáció

Az ügyfeleknek 16 soros, 13 500 tárhelyes, keskenyfolyosós tárolási lehetőséget biztosítanak, a raktárcsarnokban pedig iroda- és szociális helyiségek támogatják a raktárközpont működését. A 12 méteres belmagasság és a négy gyorskapus rámpa lehetővé teszi a hatékony tehermozgatást, a raktárkészletek kezelését és az árucikkek szakszerű tárolását. Optimalizálva a raktározási hely kihasználtságát, a raktári munkafolyamatokat két indukciós targonca segíti.

– A normálpalettás operáció mellett slip sheet palettákat is kezelünk: egy speciális adapter segítségével tesszük az árut a palettára és tároljuk be a raktárba. Ezzel a megoldással a szállítás során a partnerünk jelentős helyet takarít meg a fuvareszközön, így kisebb költséggel teljesíthető az áru eljuttatása a raktárba. Ez csökkenti nem csupán a szállítási költségeket, hanem közvetetten a károsanyag kibocsátást is. A Trans-Spednél elkötelezettek vagyunk a fenntartható logisztika iránt, és a lehető legtöbb lépést megteszünk  annak érdekében, hogy a logisztikai folyamataink minél kisebb környezetterheléssel járjanak – mondta Szántó Csaba, a Trans-Sped Kft. logisztikai igazgatója.

Kiemelkedő ügyfélkezelés

 A vállalat a miskolci régióban is prioritásként kezeli a rugalmas alkalmazkodást az ügyfelek igényeihez – mint ahogy az az egyik nagynevű kéziszerszám-gyártó partnere esetében is megfigyelhető. A Trans-Sped raktárlogisztikai szolgáltatása lehetővé teszi például, hogy a raktári operáció teljesen a gyártóra épüljön. Ennek következtében a raktározási folyamatok teljes mértékben képesek illeszkedni a gyártó termelési folyamataihoz, biztosítva, hogy a telephely nem csak raktározásra, hanem akár termelés-kiszolgálásra is alkalmas legyen.

A Trans-Sped 33 év szakmai tapasztalat birtokában komplex és értéknövelő logisztikai szolgáltatást nyújt partnereinek a raktározás területén is. Raktárlogisztikai ügyfeleit Magyarország 14 pontján több mint 220 000 négyzetméter raktárkapacitás szolgálja ki. Raktárlogisztikai ügyfelei között megtalálhatók egészségügyi gyártócégek, autóipari beszállítók, kiskereskedelmi láncok, olajipari, gyógyszeripari és higiéniai termékeket előállító FMCG-vállalatok egyaránt. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Miskolcon és Tiszaújvárosban is jelen van a logisztikai vállalat több mint 230 logisztika szakemberrel.
SzirmabesenyőlogisztikaTrans-Sped

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés