Hirdetés
Hirdetés

Raktárközpontot nyitott a Trans-Sped Szirmabesenyőn

| 2023. 03. 23. | 13:48:00
Tovább bővül a borsodi régióban a logisztikai nagyvállalat.
Raktárközpontot nyitott a Trans-Sped Szirmabesenyőn
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében több mint 230 logisztikai szakembert alkalmazó Trans-Sped folyamatos fejlődésének köszönhetően 2023-tól tovább erősíti jelenlétét a miskolci térségben. A cégcsoport legújabb raktárlogisztikai szolgáltatást nyújtó bázisát 2023 elején Szirmabesenyőn indította el, ezzel tovább bővítve a régióban a Trans-Sped logisztikai szolgáltatásait.

A tiszaújvárosi termeléslogisztikai és miskolci raktárlogisztikai szolgáltatása mellett most egy új, 5400 négyzetméteres területű raktárközpontot nyitott a Trans-Sped Szirmabesenyőn. Az új raktári lokáció nem csak területi bővülést hozott a Trans-Spednek, de új munkahelyeket is eredményezett a régióban, és a tervek szerint további növekedés várható.

Új raktári lokáció

Az ügyfeleknek 16 soros, 13 500 tárhelyes, keskenyfolyosós tárolási lehetőséget biztosítanak, a raktárcsarnokban pedig iroda- és szociális helyiségek támogatják a raktárközpont működését. A 12 méteres belmagasság és a négy gyorskapus rámpa lehetővé teszi a hatékony tehermozgatást, a raktárkészletek kezelését és az árucikkek szakszerű tárolását. Optimalizálva a raktározási hely kihasználtságát, a raktári munkafolyamatokat két indukciós targonca segíti.

– A normálpalettás operáció mellett slip sheet palettákat is kezelünk: egy speciális adapter segítségével tesszük az árut a palettára és tároljuk be a raktárba. Ezzel a megoldással a szállítás során a partnerünk jelentős helyet takarít meg a fuvareszközön, így kisebb költséggel teljesíthető az áru eljuttatása a raktárba. Ez csökkenti nem csupán a szállítási költségeket, hanem közvetetten a károsanyag kibocsátást is. A Trans-Spednél elkötelezettek vagyunk a fenntartható logisztika iránt, és a lehető legtöbb lépést megteszünk  annak érdekében, hogy a logisztikai folyamataink minél kisebb környezetterheléssel járjanak – mondta Szántó Csaba, a Trans-Sped Kft. logisztikai igazgatója.

Kiemelkedő ügyfélkezelés

 A vállalat a miskolci régióban is prioritásként kezeli a rugalmas alkalmazkodást az ügyfelek igényeihez – mint ahogy az az egyik nagynevű kéziszerszám-gyártó partnere esetében is megfigyelhető. A Trans-Sped raktárlogisztikai szolgáltatása lehetővé teszi például, hogy a raktári operáció teljesen a gyártóra épüljön. Ennek következtében a raktározási folyamatok teljes mértékben képesek illeszkedni a gyártó termelési folyamataihoz, biztosítva, hogy a telephely nem csak raktározásra, hanem akár termelés-kiszolgálásra is alkalmas legyen.

Hirdetés
Hirdetés