Hirdetés
Hirdetés

Börtönt kérnek Encsen a késsel támadó exre

| 2023. 06. 01. | 11:30:00
Megvágta a nő nyakát.
Börtönt kérnek Encsen a késsel támadó exre
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 42 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt. Az elkövető összetalálkozott külön élő élettársával, követte, trágár módon szidta, majd a nőt kezeivel átkarolva magához húzta, és a nyakát megvágta.

A vádirat szerint a vádlott 2022. február második felében, délután, egy borsodi kistelepülésen, az utcán tartózkodott, amikor gyalog elhaladt mellette a tőle külön élő élettársa. A nő a lakása felé tartott, a férfi követni kezdte, amely közben trágár kifejezéseket kiabálva, folyamatosan szidalmazta. A sértett ezt megelégelve, megállt, odalépett a vádlotthoz és azt kérdezte tőle, hogy miért nem áll már le, meg akarja ölni? Egyidejűleg ellökte magától a férfit, aki ennek hatására hátralépett. A vádlott viszont ezután a ruházatából elővett egy kést, közölte a sértettel, hogy megöli, hozzálépett, kezeivel átfogva, közvetlenül magához húzta, és a késsel a nyakának hátsó felületét megvágta.

A nő igyekezett kiszabadulni a fogságból, amely sikerült, így elmenekült a helyszínről. 8 napon belüli gyógytartamú sérülést szenvedett el.

Hirdetés
Hirdetés