Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miért vagytok hülyék? – kérdezi Majka

| 2020. 11. 17. | 12:14:00
A mindent tudóknak is üzent a koronavírussal küszködő sztár. 
Miért vagytok hülyék? – kérdezi Majka
Hirdetés
Hirdetés

Imsert, hogy a népszerű zenei előadó, televíziós műsorvezető, Majoros Péter is küzd a koronavírus-fertőzéssel. November eleji megbetegedése után kiderült, azok közé tartozik, akiknél komoly tüneteket produkál a vírus, és mivel tüdőgyulladás alakult ki nála, kórházi kezelésre szorult, és szorul jelenleg is. Majka időközönként összefoglalja a helyzetét, a benne kavargó gondolatokat és kérdésekre is reagál.

Nem meglepő módon, a jókívánságok, a együttérző hozzászólások mellett sűrűn érik bántó megjegyzések; a november 16-i jelentkezése során is kapott hideget-meleget, de az egyik megjegyzés után – mely szerint a kórházi szoba valójában csak művi háttérkép –, nem türtőztette magát.

– Miért vagytok néha olyan hülyék? Ezt a naplót nem azért csinálom, hogy röhejessé tegyem a betegséget. Hanem éppen azt szeretném, hogy az emberek lássák: 41 évesen itt vagyok, élsportolókat meghazudtoló tüdőkapacitással ordítok végig egy-egy kétórás koncertet, hajtok, sportolok, majd elkapok egy ilyen betegséget és hazavág. Azt akarom, hogy tudjátok: ez egy k**** komoly dolog. Mert nem hiszitek el! Ugattok a politikusokra, ugattok a Müller Cecíliáékra, mindenkire. Hallgatjátok a Gődény-féle f***okat, meg a Lenkei-féle félorvosokat, digitális szórólapokat, írásokat másoltok. osztotok meg, a Facebookon erősítitek egymást. Politikai kérdést csináltok a maszkviselésből, önérzeti kérdést abból, hogy mit lehet és nem lehet tenni egy országban járvány idején

– címezte az őt megtévesztéssel vádlóknak, akik szerint valójában kutya baja. Hozzátette: szerinte azért ijesztő ez a vírus, mert míg az ismert betegségek kockázatait a legtöbb esetben átlátjuk, most erről nem beszélhetünk. Gondolkozz el már azon amit állítasz, és ha életszerűtlenséget fedezel fel benne, gondold át újra! – üzent általánosságban a mindent tudóknak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés