Hirdetés

Hirdetés

Magyarországon, szülei birtokán ment férjhez Palvin Barbara

civishir.hu

2023.07.16. 16:36

Magyarországon, szülei birtokán ment férjhez Palvin Barbara
(Fotó: Palvin Barbara Insta-oldala)

A modell és Dylan Sprouse 2018 óta alkotnak egy párt.

Hirdetés

A világhírű magyar modell, Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse a Pest vármegyei településen, Ceglédbercelen, Barbara szüleinek birtokán mondták ki a boldogító igent július 15-én, szombaton. A Blikk információi szerint a község felbolydult az esemény miatt, szinte mindenki értesült arról, hogy Barbi és a hollywoodi sztár esküvőre készülnek. – Már napok óta nagy itt a jövés-menés, sorra érkeztek a vendégek. Dylan családja is jó ideje Magyarországra utazott, úgy tudjuk, kicsivel több mint százfős, meghitt esküvőt tartottak – mondta el egy helybéli lakos.

Barbara és a harmincéves Sprouse 2018 óta alkotnak egy párt.

Jóllehet, az amerikai színésznek nem volt könnyű dolga, a lány ugyanis sokáig ellenállt az udvarlásnak, Dylannak végül sikerült meghódítania a magyar szépséget. A VMagazine-nak adott interjújában a színész elmondta, hogy közös szenvedélyük, a Naruto című rajzfilm iránti rajongásuk hozta őket össze, de a világsztár azt is nagyra értékelte, hogy az ismerkedés elején, amikor Sprouse-t Kínába szólította a munkája és meghívta Barbit, a lány ragaszkodott hozzá, hogy ő maga fizesse ki a saját repülőjegyét.

Korábban azt hitték, a kulturális különbségek gondot okozhatnak köztük, mégis jól alkalmazkodnak egymás szokásaihoz. Például eldöntötték, hogy az esküvőn lesz menyasszonyrablás, így követik a hazai hagyományokat.
esküvőPalvin Barbi

Hirdetés

Hirdetés