Hirdetés
Hirdetés

Autós ámokfutás Ózdon: segítsen a rendőröknek!

| 2018. 03. 29. | 12:40:00
Tanúkat keresnek, jelentkezzen, ha ott volt.
Autós ámokfutás Ózdon: segítsen a rendőröknek!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azoknak a sofőröknek a jelentkezését várják az ózdi rendőrök, akik egy szabálytalanul közlekedő szürke színű DAEWOO Matiz miatt hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra és lehúzódásra kényszerültek.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti közúti veszélyeztetés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 24 éves helyi férfival szemben.

J. Kálmánt 2018. február 28-án 17 óra 15 perckor Ózdon a rendőrök intézkedés alá akarták vonni, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva megállás nélkül továbbhajtott gépjárművével. A járőrök a férfi után mentek, aki egy szürke színű DAEWOO Matizzal Ózdon a Rozsnyói úton, a Kőalja úton, a Mátyás király úton, illetve a Szőlőkalja úton több szabályosan közlekedő gépjárművezetőt hirtelen fékezésre, irányváltoztatásra és lehúzódásra kényszerített.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon szabályosan közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés
Hirdetés