Hirdetés
Hirdetés

Bíróság elé kerülnek az ózdi útonállók

| 2018. 03. 28. | 17:16:00
Egy nőt támadott meg a két férfi.
Bíróság elé kerülnek az ózdi útonállók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Zénó 34 éves és F. Dániel 26 éves helyi lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2017. december 3-án 8 óra körül, Ózdon, egy sétáló hölgyet megtámadtak. A sértettet a támadói a földre lökték, majd erőszakkal elvették tőle táskáját, amelyben személyes iratai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az asszony segítségkérő kiáltását egy szabadnapos rendőr hallotta meg elsőként, aki azonnal a bajbajutott nő segítségére sietett és a rablók után ment, miközben értesítette szolgálatban lévő kollégáit.

Az elfogott támadókat az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette, ügyészi indítványra az illetékes nyomozási bíró pedig 2017. december 4-én elrendelte előzetes letartóztatásukat, amit az eljárás során mindvégig fenntartott.

Az útonállókkal szemben folytatott nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.  

Hirdetés
Hirdetés