Hirdetés

Tiszadobiak kerültek kórházba súlyos mérgezéssel!

borsodihirek.hu

2018.11.07. 11:02

Tiszadobiak kerültek kórházba súlyos mérgezéssel!
Óvakodjanak ezektől az üvegektől! (Fotó: Rendőrség)

Egy mozgóárust keres a rendőrség.

Hirdetés

Három férfit vittek kórházba metil-alkohol mérgezés gyanújával november 3-án a mentők.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elfogyasztott mérgező, feltehetően metil-alkohol tartalmú italokat Tégláson vásárolták, egy portékáját személygépkocsiból árusító férfitól. Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A mérgező italokat eredeti, kereskedelmi forgalomból visszagyűjtött hazai gyomorkeserűs üvegekbe töltötték, amelyekből hiányzik a visszatöltést gátló eszköz és házilag színre fújt kupakokkal zárták le. Ezekre „Duty Free Shop” feliratú címkéket ragasztották – zárjegy nem található az üvegeken.

A rendőrség arra hívja fel a figyelmet, hogy kizárólag megbízható forrásból beszerzett alkoholtartalmú italokat vásároljanak, és ne fogyasszanak zárjegy nélküli üvegekből származó italt! Különösen akkor, ha az előbbi leírás ráillik!

Egyben kérik, aki az üggyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést: személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Nyíregyháza, Bujtos út 2. szám),  telefonon a (42) 524 600 hívószámon. A 112-őn szintén jelentkezhetnek!
alkoholmérgezésTéglásTiszadob

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés