Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kik nem bírnak magukkal Ózdon?

| 2019. 03. 06. | 09:54:00
Alig rakták ki, máris megrongálták a virágládákat.
Kik nem bírnak magukkal Ózdon?
Hirdetés
Hirdetés

Alig tették ki a virágládákat, máris megrongálták őket az ózdi Somsályon. A városrész lakói szerint most is a fiatalok állnak az ügy hátterében, ahogy az előző ilyen esetekért is ők a felelősek - írja az Ózd.hu. A közeljövőben a helyiek egy közös beszélgetést terveznek, ahol megpróbálnák megoldani a fenn álló problémát.

Kitépték a földből, széttörték, majd felborították az újonnan kirakott virágládákat. Mostanra csak az utcai padok és rögzítő vasak látszanak a földön a Somsályon kiépített pihenő parkban. A városrész lakói szerint több helyi fiatal áll a rombolás hátterében.

A mostani eset nem volt egyedülálló. A fiatalok a Somsály úton álló Bányász Emlékművet is kidöntötték már, emellett volt, hogy a közterületen álló lámpákat dobálták, törték szét. Fidrus Péter alpolgármester, Somsály területi képviselője igyekszik mindent megtenni a fiatalok érdekében, nemrégiben futballpályát építtetett számukra, közvetlenül a most megrongált parkkal szemben.

A városrész lakói azt tervezik, hogy összehívják a szülőket a somsályi óvodába, ahol megpróbálnak együtt elbeszélgetni a történtekről és megoldást keresni a problémára.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés