Hirdetés
Hirdetés

Pofátlan trükkel verte át áldozatait az edelényi betörő

| 2019. 09. 27. | 21:50:00
Az idős aggteleki férfi és fia eléggé meglepődött a kórházban. Aztán otthon.
Pofátlan trükkel verte át áldozatait az edelényi betörő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lopás bűntett megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a rendőrség egy 45 éves edelényi férfival szemben, aki csúnyán rászedte apát és fiát.

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság szeptember 27-i közlése szerint a putnoki nyomozók egy napon belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A gyanúsítás szerint a férfi szeptember 21-én a kazincbarcikai kórház munkatársának mondva magát hívott fel egy 85 éves aggteleki férfit telefonon. Közölte, a sértettnek  másnap sürgősen be kell mennie a kórházba a fiával együtt egy fontos kivizsgálásra. Az idős ember és gyereke így tettek, ám az egészségügyi intézményben kiderült, hogy rászedték őket. M. Sándor a házigazdák távollétét kihasználva betört az aggteleki lakásba, ahonnan készpénzt, arany ékszereket tulajdonított el.

Az elfogott férfi gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett, a zsákmány egy részét a rendőrök lefoglalták. Arról is beszélt, hogy a bűncselekményt nem egyedül követte el, de társát nem nevezte meg. Így őt még keresik a putnoki nyomozók.

Hirdetés
Hirdetés