Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenéveseket ölt, most a bíróságon vallhat az ózdi férfi 

| 2019. 09. 12. | 18:59:00
Az anyjukat védő fiúk nem élték túl a vádlott dühöngését. 
Tizenéveseket ölt, most a bíróságon vallhat az ózdi férfi 
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítő ülés tartanak október 22-én a Miskolci Törvényszéken annak az ózdi férfinak az ügyében, aki tavaly novemberben rátámadt az élettársára, majd megölte annak tizenéves fiait.

A 32 éves vádlott ellen emberölés miatt folyik büntetőeljárás, a bíróság a napokban meghosszabbította a férfi előzetes letartóztatását a szökés, elrejtőzés, továbbá a bűnismétlés veszélyére hivatkozva.

A rendelkezésre álló adatok szerint a vádlott novemberben, az éjszakai órákban ózdi otthonában mellbe szúrta 43 éves élettársát. A zajra felébredtek a nő gyermekei, akik megpróbálták megvédeni édesanyjukat. A vádlott a megölésükkel fenyegetőzött, majd halálos sebeket ejtett a 16 és 18 éves fiúkon (a sértettek azonnal meghaltak). A vádlott ezután a bejárati ajtót kulcsra zárta, a kulcsot pedig a párnája alá rejtette. Vérző élettársát az ágyra fektette és saját magán is sebet ejtett. Az asszony kérte a férfit, hogy engedje ki a házból, de elutasító választ kapott azzal, hogy „most már együtt halnak meg”. A nőnek végül órákkal később sikerült kijutnia a lakásból, és segítséget kérnie járókelőktől. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés