Kettős gyilkosság Nagykőrösön: 18 éves az elkövető

2020.04.09. 09:13

Kettős gyilkosság Nagykőrösön: 18 éves az elkövető

Rájuk gyújtotta a házat is.

Hirdetés

A Pest megyei nyomozók öt nap alatt azonosították, felkutatták, majd elfogták azt a román férfit, aki – a gyanú szerint – két embert ölt meg egy nagykőrösi tanyán.

Egy leégett ingatlanról és két ott talált holttestről érkezett bejelentés a rendőrségre április 1-jén késő este. A bejelentő, aki öccsét és apját kereste fel, már csak élettelen testükre lelt a nagykőrösi bérleményben. Mint később kiderült, mindketten erőszakos halált haltak.

A Pest megyei életvédelmi nyomozók lépésről lépésre haladtak a kegyetlen bűncselekmény felderítésében, a munka öt nappal később áttörést hozott: a 18 éves román állampolgár gyanúsítotti kihallgatása volt április 7-én hajnalban megtörtént.

Az állástalan, alkalmi munkából élő, hét általánost végzett V. Csaba március 31-én délután későbbi áldozatai albérlete előtt letámasztotta kerékpárját. Bement az udvarra, cigarettát kért, felajánlotta, segít fát vágni. Aprítás közben

beszédbe elegyedett a mellette álló 17 éves fiatalemberrel, aki elmondta, hogy apjával együtt tele vannak pénzzel.

Ezt hallva V. Csaba meglendítette a baltát, a fejsérülésétől a földre hanyatló áldozatától elvette mobiltelefonját, majd bement a házba és a fiatalember 51 éves apját is fejbe vágta. Átkutatta táskáját, pénzt azonban nem talált, a viseltes mobiltelefonnal hazabiciklizett.

A kettős ölést beismerő, a nagy valószínűséggel a nyomok eltüntetésére gyújtott tűzről hallgató V. Csaba ellen - őrizetbe vétele mellett - több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

gyilkosságNagykőrös

Szóljon hozzá!

Hirdetés