Hirdetés

Hirdetés

Letartóztatták a rudabányai késelés gyanúsítottját

Borsodihir.hu

2020.04.24. 18:01

Letartóztatták a rudabányai késelés gyanúsítottját
Bűnügyi helyszínelők Rudabányán

A nő ötször szúrhatta meg a férfit.

Hirdetés

A szökés, elrejtőzés és a bizonyítás akadályozásának veszélye miatt elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatását, aki a rendőrség gyanúja szerint április 22-én többször megszúrta férfi ismerősét Rudabányán. 

A bíróság április 24-én közölte: a gyanúsított és a férfi ismerték egymást, utóbbi korábban többször kereste a nő társaságát. Szerdán is megjelent az utcájában, amit a 23 éves nő annyira rossz néven vett, hogy késsel rontott ki a házból, azt kiabálva, hogy megöli. Vitatkoztak, dulakodtak, majd a gyanúsított ötször megszúrta a férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett (két szúrás a hasát, három a vállát érte). A nő a kést az udvari vécében rejtette, majd bejelentést tett a rendőrségen. Azt mondta, a férfi rátámadt, majd saját maga ellen fordult. 

Az ügyben emberölés bűntett kísérlete miatt indult eljárás, a büntetés 5-15 évig terjedő. A letartóztatásról szóló végzést az ügyész tudomásul vettet, a nő és védője fellebbezett, így az nem jogerős.

A bűnesetről szóló rendőrségi hír még azt említi, hogy a nő élettársát is gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Ugyanakkor a mostani bírósági közlemény csak a nőt említi.

 

RudabányaBorsod-Abaúj-Zemplénemberölés kísérlete

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés