Rendőröket fenyegetett meg egy kazincbarcikai férfi

Borsodihir.hu

2020.05.18. 14:29

Rendőröket fenyegetett meg egy kazincbarcikai férfi
Egy hónapra letartóztatva (Fotó: Freepik)

Már a rács mögött gondolkodhat arról, hogy mennyire érte meg.

Hirdetés

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Debreceni Járásbíróság azt a 42 éves kazincbarcikai férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak és becsületsértés gyanújával folyik büntetőeljárás.

A Debreceni Törvényszék közlése szerint a férfit a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélyére tekintettel küldte rács mögé a bíróság. A gyanúsított ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást, miután május 13-án, a kora reggeli órákban ittasan intézkedést kért a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, mondván, a felesége nem engedte be a közös albérletükbe. A rendőrök elkísérték a férfit a lakáshoz, majd amikor az asszony beengedte, elkezdte összeszedni a ruháit. Akkor azonban dühöngeni kezdett, összetört egy televíziót, megütötte a közbelépő rendőrök egyikének a kezét, majd lökdösődni kezdett. Miután megbilincselték, és erősítést kérve levitték az utcára a lépcsőházból, végig szidalmazta, megöléssel fenyegette a rendőröket. Még az előállítása során sem hagyta abba.

A bíróság arról is tájékoztatott, hogy az agresszióra hajlamos gyanúsított ellen márciusban a felesége sérelmére elkövetett zaklatás bűntette miatt vádat emeltek. 
rendőrségKazincbarcikaBorsod-Abaúj-ZemplénHivatalos személy elleni erőszakbecsületsértés

Szóljon hozzá!

Hirdetés