Hirdetés
Hirdetés

Még át sem adták, már szétverték az edelényi tanösvényt

| 2020. 09. 23. | 11:48:00
Érthetetlen, hogy jut valakinek ilyen az eszébe.
Még át sem adták, már szétverték az edelényi tanösvényt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kevés aljasabb dolog van, mint mikor egy elkészült beruházást már éppen át akarnak adni örömmel, azzal kell szembesülniük a kivitelezőknek, hogy munkájukba barbárok belerondítottak. Ez történt Edelényben, ahol az óvoda mellett épült tanösvényt szerették volna felavatni.

"Következő bejegyzésünkben eredetileg egy újabb, a városunkban megvalósult beruházásról szerettünk volna hírt adni, aminek keretében az Oltalom Óvoda melletti területen Tanösvény és pihenőpark kialakítására került sor. A fejlesztés célja, hogy kicsik és nagyok játékos formában ismerkedjenek meg a Bódva-völgy természeti kincseivel és élővilágával"

- írta Facebook oldalán az edelényi városháza.

"Ehelyett egy sajnálatos eseményt vagyunk kénytelenek megosztani, ugyanis a tegnapi napon a park karbantartásáért felelős személyek rongálás nyomaira bukkantak, több információs táblában is kár keletkezett. A Mátyás Óvoda és Bölcsőde óvodásai éppen ezen a héten készülnek egy kirándulásra a tanösvény megismerésére, de sajnos a vandalizmussal fognak találkozni" -teték hozzá.

Ismeretlen tettes ellen a feljelentést tettek a rendőrségen szándékos rongálás miatt, a környék kameráinak felvételeit vizsgálják. Azt kérik: aki az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelezze a rendőrségen vagy a polgármesteri hivatal közterület felügyelőinél.

Hozzátették: emellett - a szükséges forrás előteremtését követően - igyekeznek minél hamarabb kicserélni a használhatatlan táblákat.

Hirdetés
Hirdetés