Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bankrablásról kiabált egy férfi Miskolcon

| 2022. 02. 01. | 17:25:00
Nem mindennapi eset zajlott le egy bankban.
Bankrablásról kiabált egy férfi Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés

Nem mindennapi „bankrablás” történt február 1-jén délután, Miskolcon – írja a minap.hu. A rendőrségre negyed 3 körül érkezett a bejelentés arról, hogy egy fiatalember látogatta meg az Uitz Béla utcai bankot – mondta Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. 

„Ez egy bankrablás, de nincs nálam semmi!” – ezzel a felkiáltással nyitott a feltehetően ledöbbent ügyfelek füle hallatára a rabló. A minap.hu információi szerint fenyegető mozdulatokat sem tett a férfi, és nem mutatta ráutaló magatartással sem, hogy pénzre lenne szüksége.

A célja mindezek tükrében megfejthetetlen – a férfi mindenesetre a tetthelyen maradt, így az idő közben értesített rendőrök még a helyszínen elfogták. Velük is együttműködött. A férfit garázdaság miatt őrizetbe vették, és eljárás indul ellene.

Nemrégiben történt már egy hasonlóan szürreális eset Miskolcon: egy férfi rontott be az avasi Klapka utcai pénzintézet irodájába, ahol meglóbált egy fegyvernek látszó tárgyat, majd közölte a pult mögött ülő hölggyel, hogy ez bizony egy bankrablás. A pultos azonban éppen hogy csak feleszmélt, még igazán megijedni sem volt ideje, a férfi máris azzal a lendülettel fogta magát, és szó nélkül távozott az intézetből.

Az eset mindössze néhány másodpercig tartott, ügyfél nem volt az irodában, tehát a hölgy egymaga ült döbbenten a furcsa „rablás” után. Mint kiderült, a férfi nemcsak gyorsan változó hangulatban volt a rablást illetően, de igazából rossz helyre is tört be, mivel a pénzintézetben pénz sem volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés