Hirdetés

Hirdetés

Sátoraljaújhelyi nő okozott balesetet Debrecen közelében

police.hu

2022.02.24. 10:37

Sátoraljaújhelyi nő okozott balesetet Debrecen közelében
(Fotó: police.hu)

A rendőrök befejezték a 4-es számú főúton történt baleset vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy sátoraljaújhelyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a nő személygépkocsijával közlekedett Bocskaikert felől Debrecen felé 2021. augusztus 3-án 11 óra körül. A 4-es számú főút 235. kilométerszelvényében figyelmetlensége miatt későn észlelte az előtte lassító tehergépkocsit, aminek nekiütközött. A teherautó az ütközés hatására nekicsapódott az előtte álló személyautónak, ami az ezt követően az útpadkára sodródott – írja a police.hu.

A beszerzett orvosi vélemények szerint a balesetben egy személy súlyos, míg három fő könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a 63 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tett. A Debreceni Rendőrkapitányság a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek.
SátoraljaújhelyDebrecenbalesetBocskaikert

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés