Hirdetés
Hirdetés

Azt hazudta, hogy megerőszakolták - vádat emeltek a sajószentpéteri nő ellen

| 2022. 04. 04. | 12:19:00
Megpróbálta félrevezetni a hatóságokat.
Azt hazudta, hogy megerőszakolták - vádat emeltek a sajószentpéteri nő ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség hatóság félrevezetésének vétsége miatt emelt vádat az ellen a sajószentpéteri 26 éves nő ellen, aki azt hazudta a rendőröknek, hogy megerőszakolták – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint a nő 2021. június végén a délutáni órákban sajószentpéteri lakhelyéről gyalog lindult el az édesanyjához. Útközben lestoppolt egy gépkocsit, amelyben három ismeretlen férfi ült, és megkérte őket arra, hogy vigyék el. A férfiak azonban először még elmentek Kazincbarcikára, majd egy borsodi kistelepülésre, ahol az egyik férfi kiszállt és távozott.

Az elkövető azonban félt, hogy esetleg teherbe esett, és emiatt az élettársa haragudni fog rá. Hajnalban a nővére lakásáról felhívta a rendőrség ügyeletét, és olyan valótlan bejelentést tett, hogy őt 20 perccel korábban három férfi az utcán megfogta, belökte egy autóba és megerőszakolta. A vádlottat a rendőrkapitányságon meghallgatták, ennek során azonban beismerte, hogy a bejelentésében hazudott.

Az ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Hirdetés
Hirdetés