Hirdetés

Hirdetés

Azt hazudta, hogy megerőszakolták - vádat emeltek a sajószentpéteri nő ellen

Borsodihír.hu

2022.04.04. 10:19

Azt hazudta, hogy megerőszakolták - vádat emeltek a sajószentpéteri nő ellen
Illusztráció (Fotó: Freepik)

Megpróbálta félrevezetni a hatóságokat.

Hirdetés

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség hatóság félrevezetésének vétsége miatt emelt vádat az ellen a sajószentpéteri 26 éves nő ellen, aki azt hazudta a rendőröknek, hogy megerőszakolták – írja az ugyeszseg.hu.

A vádirat szerint a nő 2021. június végén a délutáni órákban sajószentpéteri lakhelyéről gyalog lindult el az édesanyjához. Útközben lestoppolt egy gépkocsit, amelyben három ismeretlen férfi ült, és megkérte őket arra, hogy vigyék el. A férfiak azonban először még elmentek Kazincbarcikára, majd egy borsodi kistelepülésre, ahol az egyik férfi kiszállt és távozott.

Az nő ezután a gépjárműben maradt a két ismeretlen férfival az autóban, akikkel egymás után önszántából közösült. A sofőr végül visszavitte a nőt Sajószentpéterre.

Az elkövető azonban félt, hogy esetleg teherbe esett, és emiatt az élettársa haragudni fog rá. Hajnalban a nővére lakásáról felhívta a rendőrség ügyeletét, és olyan valótlan bejelentést tett, hogy őt 20 perccel korábban három férfi az utcán megfogta, belökte egy autóba és megerőszakolta. A vádlottat a rendőrkapitányságon meghallgatták, ennek során azonban beismerte, hogy a bejelentésében hazudott.

Az ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

erőszakSajószentpéterhatóság félrevezetése

Hirdetés

Hirdetés