Hirdetés

Az altestét mutatta a rendőröknek a DVTK-drukker

Borsodihír.hu

2022.05.23. 14:24

Az altestét mutatta a rendőröknek a DVTK-drukker
Illusztráció (Fotó: dvtk.eu)

Nem tetszett neki, hogy a gyalogosokat a zebrák felé terelték. + Videó

Hirdetés

Hirdetés

A napokban újabb mérkőzés volt Diósgyőrben, amelynek végére a rendőrök kiemelt figyelemmel készültek, mivel még május elején egy autó elütött Miskolcon egy, a találkozó után hazafelé tartó idős férfit. A 86 éves drukker a helyszínen az életét veszítette – írja a police.hu.

Május 22-én újabb hazai mérkőzést játszott a DVTK. A múltkori tragikus haláleseten okulva a rendőrök a meccs végén minden szurkolót, gyalogost a zebrák irányába tereltek, hogy azokat használva juthasson át mindenki az úttesten vagy a villamosmegállóba. 

A balesetmegelőző intézkedés egy 40 éves miskolci férfiben ellenállást váltott ki. A rendőrökre irányuló verbális agresszióját követően a férfi lehúzta a nadrágját, és az altestét mutatta az egyenruhások felé.

Ebben az időben többek között gyerekek, nők is tartózkodtak a környéken, így a férfit megbotránkoztató megatartása miatt a rendőrök garázdaság szabálysértése miatt őrizetbe vették. A hatóság gyorsított eljárás keretében, bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

MiskolcDVTKgarázdaság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti