Hirdetés

Rács mögött a mérai trió

Borsodihir.hu

2022.05.10. 16:27

Rács mögött a mérai trió
A sértett óráját már nem sikerült megszerezniük (Illusztráció: Freepik)

A suhancok Miskolcon támadtak meg egy férfit.

Hirdetés

Hirdetés

A szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás akadályozásának veszélyre hivatkozva elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a három fiatalnak az előzetes letartóztatását, akik a gyanú szerint kiraboltak egy férfit a megyeszékhelyen.

A bíróság május 10-i közleményében azt írta, a gyanúsítottak három nappal korábban együtt italoztak, majd egy dohányboltnál cigarettát kértek a sértettől. A férfi elutasította őket, mire az egyik támadó mellkason rúgta, és a lerogyó áldozatot a fején is megpróbálta megrúgni. Mindez az éjszakai órákban történt, s a trafik biztonsági őrének közbelépése véget vetett a bántalmazásnak. Azonban a fiúk hamarosan ismét összefutottak az illetővel, akit a már említett gyanúsított szó nélkül megütött. A férfit a támadók összerugdosták, végül 60 ezer forintot és egy mobiltelefont vettek el tőle. Megpróbálták a sértett ezüst karláncait és karóráját is levenni, de egy autó fényszórója megfutamította őket. 

A bírósági végzés nem jogerős. A rendőrség egy 14, egy 16 és egy 18 éves mérai fiút gyanúsít a rablással, az eset a Búza téren történt.
MiskolcrablásMéra

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés