Hirdetés

Hirdetés

Őrizetben a terhes nőt szexuálisan bántalmazó férfi

Borsodihír.hu

2022.06.22. 14:18

Őrizetben a terhes nőt szexuálisan bántalmazó férfi
Illusztráció (Fotó: Freepik)

Az eset Miskolcon történt.

Hirdetés

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folytat nyomozást az ellen a 35 éves férfi ellen, aki egy várandós nőt szexuálisan bántalmazott Miskolcon – számolt be az ugyeszseg.hu. A megalapozott gyanú szerint június 20-án délután a várandós nő munkahelyéről tartott hazafelé.

Egy lépcső felé indult, és amikor megállt, az elkövető mögé lépett, hátulról átölelte, lehúzta a földre és a nyakánál fogva fojtogatta azért, hogy ne tudjon segítséget hívni.

A nő az erőszak ellenére hangosan segítségért kiabált, amire a férfi elkezdte őt a lépcső mellett található erdős részre húzni, közben pedig avart tömött a szájába. A sértett ekkor átmenetileg abbahagyta a kiabálást, erre a férfi elengedte a fejét és a száját, arccal a nő lábai irányába a mellkasára ült, és miután az alsótestét lemeztelenítette, a nemi szervét fogdosta.

A nő folyamatosan ellenállt, közben pedig sikerült felhívnia a segélyhívó központot. Az elkövető ettől megijedt, abbahagyta, amit csinált, de elvette a sértett telefonját, valamint a táskáját – amelyeket később eldobott –, és futva elmenekült.

A miskolci rendőrök gyorsan már másnap azonosították, és elfogták a támadót. A rendőrség a férfi előállítása után a nyomozást áttette a nyomozó ügyészségre. A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, majd június 22-én gyanúsítottként hallgatta ki, és kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény gyanúját közölte vele.

Az elkövető az őrizet elrendelése és a gyanúsítás közlése ellen panasszal élt, tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyészség – tekintettel a cselekmény tárgyi súlyára, a kiszabható büntetés mértékére, valamint arra figyelemmel, hogy a férfi jelenléte az eljárási cselekményeken biztosított legyen – indítványt tesz a büntetlen előéletű gyanúsított letartóztatására.
Miskolcszexuális erőszakvárandós

Hirdetés

Hirdetés