Hirdetés
Hirdetés

Vádat emeltek a pofozkodó mezőkövesdi férfi ellen

| 2022. 06. 21. | 10:45:00
Az ügy érdekessége, hogy mégis ő szenvedett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket.
Vádat emeltek a pofozkodó mezőkövesdi férfi ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat az ellen a 24 éves férfi ellen, aki lökdösött, majd pofon ütött egy kiskorút Mezőkövesden. A fiatal erre ököllel arcon ütötte a lökdösődőt, aki 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett – írja az ugyeszseg.hu. A vádirat szerint a vádlott 2021 novemberének egy éjszakáján ittasan indult egy szórakozóhelyre, és útközben találkozott az általa korábbról ismert kiskorúval, aki még rá is köszönt.

A férfi erre minden előzmény nélkül trágár módon szidta a sértettet, mellkasánál kétszer meglökte, majd annak ellenére, hogy a sértett többször felszólította, hogy ne bántsa, tenyérrel arcon ütötte.

A sértett a jogtalan támadás elhárítása miatt, jogos védelmi helyzetben cselekedve, egyszer ököllel arcon ütötte a vádlottat, aki a földre esett, és 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

A sértettel szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntette miatti eljárást jogos védelem mint büntethetőséget kizáró ok miatt megszüntették.

Hirdetés
Hirdetés