Hirdetés
Hirdetés

Négy óra alatt több mint húsz rendőri intézkedésre volt szükség

| 2022. 07. 13. | 12:46:00
A mezőkövesdi rendőrök tartottak fokozott ellenőrzést Borsod megye több területén is.
Négy óra alatt több mint húsz rendőri intézkedésre volt szükség
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai tartottak fokozott ellenőrzést a városban és a környék turisztikailag frekventált területein négy óra hosszán át.

A rendőri kontroll éppen ezért kiterjedt a tiszabábolnai strandra, a mezőkövesdi fürdőre, a Bogácsi Gyógy -és Strandfürdő üdülőterületére, valamint a tiszabábolnai és tiszavalki kikötők, gátszakaszok ellenőrzésére, amely kiegészült a rendőrkapitányság illetékességi területén található tavakra, víztárózókra is – írja a police.hu július 13-án.

Az akció a halászati őrséggel közösen került végrehajtásra, az orvhalászat megelőzése és a természet kincseinek védelme érdekében. A fokozott ellenőrzéshez közlekedésrendészeti ellenőrzés is társult Tiszabábolna, Tiszavalk és Négyes településen, mivel ezeken a területeken túlnyomóan még mindig a közlekedési szabálysértések dominálnak, ezen belül is jellemző a gyorshajtás.

A rendőrök az akció során 22 esetben intézkedtek, többek közt közigazgatási és helyszíni bírságot szabtak ki sebességtúllépés, valamint a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt, valamint egy alkalommal szabálysértési feljelentéssel is éltek.

Hirdetés
Hirdetés