Hirdetés
Hirdetés

Gyerek rabolt ki gyereket Kazincbarcikán

| 2022. 08. 11. | 17:03:00
Nyomozás indult az ügyben.
Gyerek rabolt ki gyereket Kazincbarcikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást azzal a négy 13 éves helyi fiúval szemben, akik elvették egy ismerősük rollerjét és pénzét – írja a police.hu. A nyomozás szerint a fiatalok augusztus 9-én a délutáni órákban az Egressy Béni úton találkoztak egy 14 éves ismerősükkel, aki egy padon ült. 

A fiú mellett ott volt letámasztva a rollerje, amelyet az egyik fiú magához vett, és eltolt, míg társa a sértett táskájából kilógó pénztárcából vett ki háromezer forintot. A sértett fiú ezt nem hagyta szó nélkül, visszakövetelte az értékeit, de ekkor a gyanúsítottak bántalmazták, majd a zsákmányukkal elmenekültek.

A kirabolt fiú értesítette a rendőröket, akik néhány percen belül a helyszínre értek, majd rövid időn belül felkutatták az elkövetőket, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak.

Időközben az is kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetése után a gyanúsítottak egy ismerősüknek adták oda a rollert, hogy vigye el sértett édesapjának, ami meg is történt, míg az elvett pénzt az egyik boltban azonnal el is költötték.

Hirdetés
Hirdetés