Hirdetés

Hirdetés

Öt percen belül kézre került a gönci rabló

Borsodihír.hu

2022.08.17. 12:58

Öt percen belül kézre került a gönci rabló
Illusztráció (Fotó: Freepik)

Nem jutott messzire.

Hirdetés

Az encsi rendőrök rablás megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást azzal az 54 éves férfival szemben, aki augusztus 16-án egy gyalogost, később pedig egy trafikot rabolt ki Göncön – írja a police.hu. A férfi 14 óra körül a Kossuth Lajos utcában egy üzlet előtt egy fiatal lány kezéből kapott ki tízezer forintot. A lány és a barátnői vissza akarták kérni a pénzt, erre a támadó ütésre emelte a kezét, majd egy követ dobott feléjük.

A férfi később 14 óra 20 perc körül egy helyi Nemzeti Dohányboltba ment be, ahol egy doboz cigarettát és egy öngyújtót követelt az eladótól. Az elkövető a pénztárgép monitorjára csapott, majd a pult mögé lépett, és többször megütötte a nőt, aki végül az utcára menekült. A rabló egy doboz cigarettával és egy öngyújtóval a kezében távozott az üzletből.

A rendőrség a bejelentést után öt percen belül az elfogta az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.
rablásGönc

Hirdetés

Hirdetés