Hirdetés
Hirdetés

Vádemelés: ittas elkövetők támadtak rá egy ózdi családra

| 2022. 10. 11. | 10:44:00
Az esetben az otthon lévő férfi egyik szemére elvesztette a látását.
Vádemelés: ittas elkövetők támadtak rá egy ózdi családra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ózdi Járási Ügyészség súlyos testi sértés és magánlaksértés miatt emelt vádat az ellen a két férfi és egy nő ellen, akik rátámadtak egy családra Ózdon – írja az ugyeszseg.hu. A vádirat szerint a vádlottak 2021 decemberében az esti órákban ittasan közlekedtek, és folyamatosan hangoskodtak.

Az egyik házból rájuk szóltak, mire mindhárom vádlott beugrott a kerítésen, és az udvaron tartózkodó férfit és nőt trágár hangnemben szidalmazták és felszólítás ellenére sem hagyták el az ingatlant.

Az egyik férfi vádlott a nőt tenyérrel nyakon ütötte, élettársa tartva a vádlottak magatartásától bemenekült, a lakásba, a bejárati ajtót kulcsra zárta, és belülről kézzel megtámasztotta.

A vádlottak közül az egyik férfi odament a bejárati ajtóhoz, megpróbálta befeszíteni, miután ez nem sikerült, az öklével az ajtón lévő ablaküveget betörte.

Az üvegszilánk belefúródott az ajtó mögött tartózkodó háztulajdonos jobb szemébe, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozva, amely maradandó fogyatékossággal gyógyult, mert a sértett a jobb szemére elvesztette a látását.

A házban lakó nő könnyű testi sértés miatt nem, magánlaksértés miatt viszont magánindítványt terjesztett elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Hirdetés
Hirdetés