Hirdetés

Hirdetés

Letartóztatták a bicskával fenyegetőző arlóit

borsodihir.hu

2022.11.19. 14:17

Letartóztatták a bicskával fenyegetőző arlóit
Illusztráció (Fotó: Pexels)

A férfi egy sörözőben támadta meg a sértettet.

Hirdetés

Az Ózdi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki bicskával fenyegetőzve próbálta kirabolni áldozatát Arlón. A férfival szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – tudatta közleményében a Miskolci Törvényszék.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított november 16-án az esti órákban egy sörözőben cigarettát kért a sértettől, aki közölte, hogy nincs nála, majd zsebeit is kifordította.

A gyanúsított a sértett ruházatát áttapogatta, közben folyamatosan öléssel fenyegette őt. Ezután a gyanúsított pulóverének jobb zsebéből elővett egy 8,5 centiméter hosszú bicskát, majd a sértett bal combja felé szúrt vele, akinek a támadást sikerült kézzel elhárítani.

A bíróság álláspontja szerint a bűncselekmény miatt kiszabható szankcióra figyelemmel a terhelt esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, amelyet személyi körülményei nem ellensúlyoznak. Mivel a férfi ismeri a sértett lakóhelyét, tartani kell attól, hogy szabadlábon hagyása esetén őt, vagy akár az eddig ki nem hallgatott tanúkat befolyásolná, megfélemlítené. A bíróság mindezeket mérlegelve december 18-ig elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A végzés nem végleges.
rablásArlóbicska

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés