Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kizuhant az ablakon, majd rendőrt ütött az ózdi vádlott

| 2022. 12. 23. | 17:05:00
A nő, aki egy parkoló autóra esett, letartóztatásban van.
Kizuhant az ablakon, majd rendőrt ütött az ózdi vádlott
Hirdetés
Hirdetés

Végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség azzal a 34 éves nő ózdi nővel szemben, aki pofon vágott egy rendőrt nem sokkal azután, hogy kizuhant egy társasházi ablakból.

A rendhagyó eset idén júniusban történt. A nő italra még valamilyen kábítószert és fájdalomcsillapítót is bevett, majd ebben a bódult, zavart állapotban – tisztázatlan módon – kiesett egy lakás ablakán. Szerencséjére a ház előtetőjére zuhant, onnan pedig egy parkoló személygépkocsi szélvédőjére. Így könnyű sérüléssel megúszta.  

A nőhöz mentőt hívtak, de elutasította, hogy kórházba szállítsák. Az élettársa együttműködésre bírta, azonban a mentőautóban annyira agresszívvá vált, hogy muszáj volt rendőri segítséget kérni. Ekkor ütött a vádlott, méghozzá azt a rendőrt pofozta fel, aki beszállt hozzá a mentőbe. Még az egyenruhát is eltépte. A nőt végül hátrabilincselt kézzel vitték kórházba; összefüggéstelenül beszélt, zavartan viselkedett, még a karperecekkel a kezén is megpróbált lelépni. Sőt, egy ízben megpróbált megrúgni egy rendőrt.

A jelenlegi is letartóztatásban lévő terhelt ellen hivatalos személy elleni erőszak a vád.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés