Hirdetés
Hirdetés

Megöltek egy terhes nőt Szabolcsban

| 2023. 05. 28. | 11:11:00
Úgy tudni, a magzat sem élte túl a támadást.
Megöltek egy terhes nőt Szabolcsban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanújával folytat nyomozást egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban. A szabolcsi rendőrök május 27-én a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves nyírkátai férfit elfogták, és őrizetbe vették – írta a police.hu.

Az RTL úgy tudja, hathónapos terhes élettársát ölte meg egy férfi a gyanú szerint. Az áldozat néhány napja a barátnőjéhez költözött, miután – információjuk szerint – párja bántalmazta. A feldühödött férfi ott támadt rá hajnalban, a hajánál fogva ráncigálta ki a házból, majd a közeli erdőben végzett vele.

A magzat sem élte túl a támadást. A gyilkos után hajtóvadászat indult, délben fogták el a rendőrök.

A helyiek azt mondták, hét éve volt együtt a nő és a férfi, és bár a szomszédok tudtak veszekedésekről, ilyen tragédiára senki nem számított. Néhány napja azonban a feltételezett gyilkos bántotta a 34 éves asszonyt, akinek barátnője tanácsolta, hogy költözzön át hozzá egy időre. Hajnalban tört rájuk a késsel hadonászó támadó. – Mondta, hogy ha ellenállok annak, hogy ő innen kivigye Erzsikét akkor megszurkál bennünket, engem is meg a lányomat is – mondta Farkas Enikő, az áldozat barátnője, akitől elhurcolta a támadó az asszonyt.

A sikoltozó áldozatát a hajánál fogva rángatta ki az utcára, majd eltűntek az erdőben. A rendőrök és az utcabéliek is keresték. A Híradónak megszólalt az a férfi is, aki megtalálta az áldozatot. –Az erdőbe mentünk többen, én a kerítés tövébe mentem, mert mondták, hogy osszuk el a területet. Hát 15-20 méterre mentem, már láttam, hogy valaki ott fekszik – idézte fel.

Hirdetés
Hirdetés