Hol van az ország legfinomabb lángosa?

civishir.hu

2018.06.26. 11:44

Hol van az ország legfinomabb lángosa?

Nagyon hasznos a nyeremény!

Hirdetés

Valljuk be őszintén, a hőségben legszívesebben mindannyian a strandon, vízparton vagy egy kellemes hangulatú teraszon hűsölnénk. Az igazi nyári életérzés természetesen nem lehet teljes kedvenc nyári harapnivalónk, a lángos nélkül. Így hát júniussal nem csupán a nyári szezon vette kezdetét, hanem a Vénusz Lángos Voks verseny is, amely keretén belül a www.langosvoks.hu oldalon ismét a lángosrajongók kedvenc lángosozóit keresi a Vénusz.
A nyertesekre ezúttal is összesen 1500 liter napraforgó-étolaj nyeremény vár, amelyben ropogósra süthetik egyik kedvenc ételünket.
A verseny június 7-től augusztus 31-ig tart, így egészen nyár végéig lehetőségünk nyílik szavazni kedvenc helyeinkre a www.langosvoks.hu oldalon. Természetesen a szavazók sem maradnak jutalom nélkül, a Vénusz közöttük öt egyedi, lángos mintás ajándékcsomagot sorsol ki. Amennyiben tehát úgy érezzük, hogy megtaláltuk az „Igazit”, vagy akár több emlékezetes lángosozót fedezünk fel idén nyáron, ne felejtsük el leadni rájuk voksunkat. Ha pedig szívesen megmutatnánk közösségi média felületeinken is kedvenc nyári harapnivalónkat, akkor használjuk bátran a #lángosvoks és a #kedvenclángosom hashtageket.
lángos

Szóljon hozzá!

Hirdetés