Hirdetés
Hirdetés

Ruike: zsebkés a javából!

| 2021. 08. 13. | 11:07:00
Szinte bárhol hasznát vesszük.
Ruike: zsebkés a javából!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretjük az olyan késeket, amelyek számos tevékenység során a segítségünkre vannak. Mit szólsz mondjuk egy olyan darabhoz, amelyet magunkkal vihetünk egy jó kempingezésre, túrára, de akár még dolgozhatsz is vele? A Ruike zsebkése is egy ilyen eszköz, így szinte bárhol hasznát vesszük.

Amennyiben te is szeretsz felkészült lenni, úgy érdemes beszerezni legalább egy minőségi zsebkést. A következő pár sorban a zsebkések előnyeiről lesz szó, és megtudhatod, hogyan választhatod ki a hozzád passzoló darabot!

Minden, ami zsebkés

A zsebkés egy igen ismert eszköz, hiszen már a régi időkben is “mindenes eszközként” tartották számon. Az embereknek szinte mindig ott lapult a zsebében a kis bicska, ami hasznos volt a munka, az étkezés, sőt még a pihenés alatt is. 

Az igazság az, hogy ez napjainkban sem változott sokat. A kültéri programok alatt ugyanis mindig jól jön egy minőségi zsebkés, de a kisebb famunkálatok során is előnyös lehet a megléte. A bicskák kis helyet foglalnak el, így bármikor előkaphatjuk őket, ha szükség van rájuk. 

Zsebkéstípusok a piacon

A zsebkéseknek számos típusa van, és természetesen az is igaz, hogy ezek mindegyikének megvan a maga előnye. De miben különböznek az egyes típusok? Nos, például a penge hosszúságában, a designban és a markolatban is. A lehető legkényelmesebb akkor lesz egy zsebkés használata, ha te magad választod ki az igényeidhez illő darabot. A Kések Ollók Webáruház zsebkés kínálatában például valamennyi modellt megtalálsz!

Vannak továbbá multifunkcionális darabok is. Ezeknek a sajátossága az, hogy nemcsak zsebkésként működnek, de akár konzervet is nyithatunk vagy dugót is húzhatunk velük, továbbá fűrészelhetünk és lyukaszthatunk is a segítségükkel. 

Ruike P848-B zsebkés - az igazi minőség

Ez a darab egy igazi Kwaiken stílusú EDC zsebkés. Szerkezete a távol-keleti stílus jellegzetességeit jeleníti meg előttünk. Egy olyan minőségi eszköz, amely a kimagaslóan esztétikus tervezéssel, vonalvezetéssel hozható összefüggésbe. 

A penge rozsdamentes 14C28N acélból készült és szatén felülettel van ellátva. A nyitás is egyszerű, hiszen megoldható egy körömakasztó segítségével. A markolata ergonomikus kialakítású, textúrázott, mintás, G10 anyagból született meg. Ennek köszönhetően csúszásmentes használatot biztosít számunkra. A balesetmentes használat és működés érdekében pedig linerlockkal (keresztzárral) is rendelkezik. Végül, de nem utolsósorban a zsebklipsz is leszerelhető. 

Hirdetés
Hirdetés