Hirdetés
Hirdetés

Ágynemű, hálóing, pizsama, LED-es fényfüggöny

| 2021. 10. 23. | 12:49:00
A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Ágynemű, hálóing, pizsama, LED-es fényfüggöny
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egyre hűvösebbre forduló időben a kellemes meleg paplanok alatti kuckózás igazán vonzó időtöltés, ha pedig a megfelelő hálóruhát és ágyneműhuzatot választjuk, akkor az élmény még kellemesebb, sőt pihentetőbb is lehet. A Tchibo áruház heti ajánlata ezúttal olyan termékeket tartalmaz, amelyekkel nyugodtabbá tehetjük a pihenés óráit – illetve néhány olyan kiegészítőt, amelyekkel a hangulatot is megalapozhatjuk ennek.

Először is vessünk egy pillantást azokra a finom anyagú, puha ágyneműkre, amelyekben öröm lesz álomra hajtani a fejünket – és amelyek mind egy- és kétszemélyes verzióban elérhetők. Természetesen cipzáras kialakítással készültek, hogy a le- és felhúzás is a lehető leggyorsabban menjen, ráadásul 60 °C-on moshatók, így allergiások számára is ideális választást jelentenek.

Mind a rózsaszín árnyalatban pompázó kétoldalas pamutflanel ágyneműhuzat, mind a sötétkék mintás pamutflanel ágyneműhuzat tiszta, GOTS szabványnak megfelelő puha pamutból készült, így kellemesen puha és meleg, ráadásul nedvszívó és bőrbarát is. A sötétkék verzió esetén apró, ám jellegzetes díszítés a párnahuzat szegélyén körbefutó, kontrasztszínű kéder, amely feldobja a huzatot. A füstkék alapon nyomott, ismétlődő minta található, míg a rózsaszín, kétoldalas huzatok egyik oldala egyszínű rózsaszín, másik oldalán pedig színes kockás díszítés található.

A kétoldalas megoldások közé tartozik a mályva színben elérhető téli dzsörzé ágyneműhuzat is, amelynek egyik oldala egyszínű, másik oldalán pedig halvány, vékony vonalakból kialakított nyomott virágminta található. Az enyhén bolyhozott, tiszta pamut anyagnak hála ez a huzat különösen meleg, így jó választás a téli éjszakákra, ráadásul a kötött megoldásnak köszönhetően puha és lágy a tapintása is, így igazán jó érzés lesz ebbe bújva elaludni!

A szabályos minták kedvelőinek a szintén kétoldalas flanel ágyneműhuzat lehet majd a kedvence, amelynek egyik oldalán fehér csíkok, másik oldalán pedig szintén fehér csíkokból kirajzolódó kockás minta található a sötét árnyalatú, füstkék alapon. A puha és meleg anyagú szett ráadásul nedvszívó és bőrbarát, így biztosan kellemes, pihentető alváshoz segíti azokat, akik mellette döntenek. Ha pedig világosabb árnyalatban szeretnénk beszerezni, akkor jó hír, hogy ez a huzat halvány rózsaszín alapszínnel is elérhető.

Az ágyneműhuzatok mellett a megfelelő hálóruhákkal is sokat tehetünk azért, hogy igazán kipihenten ébredjünk! Ha télen is inkább hálóinget viselnénk, akkor a füstkék alapon nyomott virágmintás, S-től XXL-es méretig kapható női hálóinget ( https://www.tchibo.hu/noi-haloingek-c400117088.html ) érdemes beszereznünk. Puha pamut-viszkóz keverékből készült, amelyben a pamut ökológiai gazdálkodásból származik. A hosszú ujjú, kerek nyakkivágású darab nagyjából térdig ér, alsó szegélyén pedig kis oldalhasítékok találhatók, hogy még kényelmesebb viseletet biztosítson.

Szintén a füstkék szín az alapja az S-től XXL-es méretig elérhető női pizsamának, melynek világosabb, combközépig érő felsője modál-sztreccs anyagból készült, hosszú ujjakkal és kerek nyakkivágással. Testhezálló, leggings fazonú, a felsőhöz képest sötétebb kék színű alsó része biopamutból készült, amely a fázósabbak számára tökéletes megoldás lesz a hideg, téli éjszakákra!

A melengető hangulathoz is több kiegészítő közül választhatunk. A LED-es fényfüggönyt a ház több részlegében is elhelyezthetjük, remekül mutat az ablakban, a falon vagy a lépcsőkorláton, akár a kertben is. 8 szálán egyenként 10 üveghatású gömbben világít majd a kellemes melegfehér LED-es fényforrás, amelyeket 8 tapadókorong segítségével rögzíthetünk bármilyen sima felületre. Emellett időzítő funkcióval is el van látva, aminek köszönhetően 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol, hogy újabb 18 óra elteltével magától bekapcsolva teremtse meg újra a kellemes hangulatot.

Praktikus kis kiegészítő az elemmel működő, mozgásérzékelőjével rendelkező mini LED-es lámpa is. A mozgásérzékelő szenzor 3 méteres hatótávolságának köszönhetően ezentúl nem kell majd keresgélnünk a villanykapcsolót, hanem hagyatkozhatunk a szatinált lámpatestben lévő melegfehér LED-es lámpa lágy fényére.  Emellett a lekapcsolásával sem kell foglalkoznunk, hiszen 30 másodperc után automatikusan kikapcsol, így nem fogyaszt felesleges energiát.

A teljes kínálat természetesen ezúttal is rengeteg olyan terméket tartalmaz, amelyet érdemes megnéznünk, ha kellemes pihenésre vágyunk, így érdemes alaposan átböngészni az összes ajánlatot!

Hirdetés
Hirdetés