Hirdetés
Hirdetés

A kerti tárolók télen is hasznosak

| 2021. 12. 14. | 12:22:00
XXX
A kerti tárolók télen is hasznosak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aki kertes házban lakik, tudja, mennyi munka van a ház körül nyáron is, télen is. A kertészkedéshez használt szerszámok, a kinti játékok, az ülőbútor párnái azonban tárolást igényelnek. Erre valók a kerti tárolók, melyek télen még fontosabb szerephez jutnak.

Milyen kerti tárolókban gondolkodhatunk?

Attól függően, milyen a kertünk, az udvarunk, többféle kerti tároló is szóba jöhet. 

Először is nem mindegy, mekkora méretűre van szükségünk, illetve mekkora hely van a tároló elhelyezéséhez. Aki társasházban lakik, sokszor csak az erkélyen, balkonon tud kertészkedni, neki természetesen kevesebb szerszám kell, így kisebb tároló is elég. Míg mások a fűnyírót, lombseprűt vagy a kerti slagot is kénytelenek biztonságosan eltenni, amíg nem használják. Számukra akár egy kerti ház is szóba jöhet.

A Homelux kerti tárolói között érdemes szétnéznie azoknak, akik tárolásra alkalmas eszközöket keresnek a tél beköszöntével. A nagy méretű kerti házak mellett kisebb kerti ládák, szekrények, valamint apróságok elhelyezésére alkalmas kerti padok közül lehet választani a webáruházban.

A döntéskor vegyük figyelembe azt is, miből készült az adott tároló: lehet fa, polirattan vagy fém - a textil természetesen nem alkalmas télire.

A kerti ház

A legjobb megoldás a tárolásra egy mutatós kerti ház, amelyben sok minden elfér. Itt van hely akár a biciklinek is, de mindenféle szerszám és kerti eszköz idekerülhet. Garázs híján tökéletes megoldás lehet! Egy jól megválasztott épületben nem kell zsúfoltan tárolni a dolgokat, minden polcot, kampót ki lehet használni.

A kerti házak mindegyike időjárásálló, azaz sem a nap, sem az eső vagy a hó nem tesz bennük kárt. Anyaguk legtöbbször műanyag vagy fém, ezáltal masszív építménynek számítanak, és a karbantartásuk is egyszerű. 

A Homelux áruházban többféle méretben is kaphatók kerti házak, köztük olyan, mely rendelkezik belső világítással is. Egyszerűen felállíthatók az útmutató alapján ezek a takaros kinézetű házikók, azonban beüzemelésük is kérhető a megrendeléskor. 

Kerti ládák 

A kerti ládákat azoknak javasoljuk, akik csak hobbiból kertészkednek, és kis hely is elég számukra a kerti szerszámok elhelyezéséhez. A ládákból is kapható többféle színű, méretű és anyagú darab. Nagyon jól mutatnak az erkélyen, teraszon is, de bent a garázsban is elhelyezhetők. 

Válasszunk olyat, mely a téli-nyári időjárásnak is ellenáll, ha kint használjuk! Vannak olyan műanyagból készült ládikók, melyek tisztítása is könnyű, és nem tesz bennük kárt a csapadék és a napfény sem. 

Mitől olyan praktikusak ezek a kerti ládák? Nos, felülről és oldalról is nyithatók, és ha szükséges, polcokkal is felszerelhetjük őket. Így nem szanaszét hánykolódnak bennük a szerszámok, rendet tudunk tartani.

Bármelyik kerti tárolót is válasszuk, a lényeg, hogy megvédjük a fontos eszközeinket az esőtől, hótól, fagytól, hogy tavasszal ismét tudjuk őket használni.

Hirdetés
Hirdetés