Hirdetés
Hirdetés

Higiénia, praktikusság, gazdaságosság: adagolókat minden cégnek!

| 2022. 03. 16. | 14:40:00
XXX
Higiénia, praktikusság, gazdaságosság: adagolókat minden cégnek!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden cégnél kötelezővé kellene tenni az adagolókat. Legyen szó akár toalettpapír, kéztörlő papír vagy szappan adagolásáról, számos előnyük van a hagyományos megoldásokhoz képest. Nézzük is meg, hogy melyek ezek, hogy a te céged is mielőbb beszerezhesse őket!

Milyen típusú adagolók vannak?

Általában a mosdókhoz, mellékhelyiségekhez kapcsolódóan a legelterjedtebbek a különböző adagolók. A három legjellemzőbb típus a toalettpapíroké, kéztörlőké és a folyékony szappanoké. Ezek mindegyike annyira alapnak számít, hogy ma már minden, magára adni kívánó cégnél használják ezeket. Ahol ügyfeleket vagy üzleti partnereket fogadnak, ott pedig egyenesen kötelező!

Viszont ezek mellett is vannak kevésbé ismert és alkalmazott típusok is. Ide tartozik például a szalvétaadagoló vagy a wc-ülőke takarót biztosító fali tartó.

Nem csak egy fajta létezik

Az egyes típusokból is több fajta kapható. Ha szükséged van bármilyenre, akkor nézd meg a Alpha-Dent-Higiénia Kft. adagolócsomagjait, ahol mindent megtalálsz, akármilyet is szeretnél!

Vannak asztali és falra szerelhető típusok is. Annak megfelelően válassz ezek közül, hogy hol szeretnéd alkalmazni őket, illetve mennyire van szükség a lopásbiztosságra. A falra szerelt fix szerkezetek minden esetben nagyobb biztonságban vannak, így nem látható helyeken (például mellékhelyiségekben) mindenképp ez ajánlott.

Manuális vagy automata?

Számos előnye van egy automata adagolónak a manuálissal szemben. Ha már csak higiéniai szempontból is közelítjük meg, könnyen láthatóvá válik, mennyivel higiénikusabb az automata változat. Nem kell hozzáérnünk a szerkezethez ahhoz, hogy megkapjuk a következő adagot. Míg a hagyományos típusnál ez elkerülhetetlen.

Ugyanakkor nemcsak ez az egyetlen előnye, hanem sokkal gazdaságosabb is egyben. Ennek az az oka, hogy automatikusan vége lesz az adagolásnak, míg a manuális változatnál mi szabjuk meg, hogy mennyit kérünk. Ha például kinyom egy adag szappant, akkor annyit fogunk használni, mivel bízunk a gépben, hogy pont egy kézmosásra elegendőt kaptunk. Manuális adagolás esetén ez a mennyiség lehet a többszöröse is.

A kéztörlők esetén különösképpen szembeötlő a különbség. Ha csak laponként kapjuk adagolva a törlőket, akkor lehet egy-kettő után nem is kérünk többet az automatától. Ha viszont csak úgy ki van rakva elénk, akkor sokkal könnyebben markolunk bele. Így pedig sokkal többet fogyasztunk, mint amennyire valóban szükségünk lenne, mert amit már megfogtunk, azt nem valószínű, hogy visszatesszük.

Megéri!

Mint azt eddig is olvashattad, abszolút megéri adagolókat használni. Még a manuális megoldások is jobbak, mint a kupacra kihelyezett kéztörlők és toalettpapírok. Amellett, hogy higiénikusabbak és gazdaságosabbak, sokkal elegánsabb megoldást kínálnak. 

Bárhonnan is nézzük, ha még nem tetted, váltanod kell!

Hirdetés
Hirdetés