Hirdetés
Hirdetés

Vászoncipő, az örökzöld nyári sláger

| 2022. 04. 12. | 16:43:00
XXX
Vászoncipő, az örökzöld nyári sláger
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyárra gondolva a legtöbben a vízparti vakációra asszociálnak, amikor a legkellemesebb időtöltés a mezítlábas ejtőzés. Azonban keveseknek adatik meg, hogy az egész forró nyarat így töltsék. 

A városban pedig még a megfelelő lábbeli kiválasztása is komoly kihívás! Ebben segítünk cikkünkben!

A klasszikus nyári cipő

Amikor még csak a tavasz első melegebb napjait éljük, elhagyjuk a meleg kabátot és napszemüvegre cseréljük a kesztyűt, sálat, bizony a bélelt, vastagabb cipőktől is megszabadulunk. Szépen lassan előkerülnek a nyáron már nélkülözhetetlen vászoncipők, illetve megjelennek az aktuális trendek, és jöhet az új kedvenc beszerzése is!

Sokszor ráadásul ez nem is csak egy kedvencet jelent, ugyanis számtalan forma, szín és fazon áll rendelkezésre, közülük pedig nem egyszerű feladat a választás, így többeknél kerül nem egy új darab a gardróbba ilyenkor. Főleg ugye hölgyeknél nem mindegy, milyen ruhához vagy éppen milyen alkalomra szeretnék a lábbelijüket felvenni. 

A sokszínű női vászoncipő kínálat 

Az, hogy sokszínű a vászoncipő kínálata, mind szó szerint, mind átvitt értelemben igaz. Rengeteg fazon, típus érhető el a boltok polcain, a színvilágot tekintve pedig mondhatjuk, csak a képzelet szabhat határt; az elegáns fehér és fekete mellett vidám, nyári színeken át egészen a legkülönfélébb mintázatokig elérhetőek. 

A VIBA cipő webáruház női vászoncipői között kényelmes és komfortos modelleket találunk, amelyek nem hiányozhatnak a gardróbunkból, s amelyek között egyaránt találunk sportosabb és elegánsabb darabot. Érdemes a prémium minőségű és az egészséges járást szem előtt tartó márkák lábbelijei között nézelődni, hiszen így a biztonságot is megteremthetjük egy jól megválasztott cipővel. 

A nyári hőségben persze számos lábbeli szóba jöhet, mégis talán városi utcai viseletként és a szabadidő eltöltése közben a legideálisabb és a legkényelmesebb a vászoncipő. Népszerűségét a kényelem mellett a jó szellőzésének is köszönheti, valamint az, hogy a lábujjakat, a talpat, de tulajdonképpen az egész lábfejet védi a kosztól, portól, ami elkerülhetetlen, még a városi utcákon is. 

Vászoncipőt az egész családnak! 

Nemcsak a női divatban, hanem a férfiak számára is igen sokféle vászoncipő létezik, mindenki kedvére válogathat stílustól és korosztálytól függetlenül. Ráadásul sokan a férfi utcai szandál vagy papucs viselésétől kifejezetten viszolyognak, számukra ez lehet a tökéletes nyári lábbeli. 

Ne felejtsük el, könnyen tisztíthatóak, számos modell akár mosógépben is mosható, illetve annak ellenére, hogy zárt, mégis anyagának köszönhetően a megfelelő szellőzést biztosítva nem fülled bele az ember lába egy forró nap estéjére sem!

A vászoncipő olyannyira kortalan, hogy a női és férfi kollekciók mellett a gyerekekre is milliónyi mesés és a legújabb trendek szerinti színvilág vár. A legkisebbek számára a belebújós vagy tépőzáras, a nagyobbaknak pedig már a fűzős is szóba jöhet. Kedves szülők, jó hír, hogy egy kis odafigyeléssel könnyen beszerezhető olyan darab, amelyet a gyerekek is szeretni fognak!

Hirdetés
Hirdetés