Hirdetés
Hirdetés

A lapra csukható sportbabakocsi előnyei

| 2022. 05. 12. | 12:08:00
XXX
A lapra csukható sportbabakocsi előnyei
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kisbabákkal való séta elengedhetetlen kelléke a babakocsi, melyből többféle típus is kapható. Nem mindegy azonban, melyiket választjuk: vegyük figyelembe az életkörülményeinket is! Mi most a lapra csukható sportbabakocsi előnyeit mutatjuk be! 

A sportbabakocsi

A sportbabakocsi valószínűleg mindenki számára ismert: mikor a baba már ülni tud, ezt a változatot használjuk, hiszen ekkor már ez praktikusabb a multifunkciós babakocsinál. Kisebb méreténél fogva könnyebb vele közlekedni, és gyorsabban is lehet vele haladni.

A sportbabakocsiknak is több fajtája van: a lapra csukható, és az esernyőre csukható verzió is nagyon népszerű, de mindenkinek más lesz a jó. Mielőtt eldöntenénk, melyik a nekünk való, melyiket tudjuk legjobban kihasználni, nézzünk szét a bababoltok kínálatában!

A Baby Lion babakocsi választéka igen nagy, ez áruházuk fő terméke, így nem csoda, hogy ennyire bőséges a kínálat. Ráadásul itt a babakocsikhoz való kiegészítők is beszerezhetők: pelenkázótáska, babakocsibetét, biztonságiöv-védő, esővédő, bundazsák, illetve univerzális takaró is.

A sportbabakocsik mindegyike összecsukható, így szállíthatók is. Ez a legfőbb oka annak, hogy az anyukák ezt választják, amikor a gyermekük már nagyobb.

Babakocsi extrákkal

A lapra csukható babakocsik közül azonban kaphatók olyanok is, melyek háttámlája vízszintesig dönthető, azaz a kisebb babák is tologathatók bennük, ha szűkítőbetétet teszünk az ülésre.

A Baby Lion szakáruházban is kapható Lionelo márkájú sportbabakocsik rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal, és további extrákkal is. Ilyen például az óriási kupola, ami nem megszokott, mégis nagyon dizájnossá, egyedivé varázsolja a babakocsit, és a gyerkőcök számára is nagyobb helyet biztosít. Az anyukák számára pedig egy kis átlátszó ablak nyújt megnyugvást: innen hátulról is könnyedén ellenőrizhető a baba a sétálás közben.

A jól felszerelt babakocsik tartozékai lehetnek még: a szúnyogháló, lábzsák, esővédő, pelenkázótáska, bevásárlókosár, esetleg pohártartó tálca. Gondoljuk át, nekünk melyik megléte ad könnyebbséget, és válasszunk az alapján!

A lapra csukható sportbabakocsi további előnye

A lapra csukható babakocsi egy mozdulattal összehajtható, ezért is választják oly sokan. Azoknak ajánljuk, akik sokat utaznak gyerekkel. Ilyen esetben a sportbabakocsi kicsire összecsukva tárolható az autó csomagtartójában: úgy fog kinézni, mint egy oldaltáska. 

Bár kicsivel nagyobb helyet foglalnak, mit az esernyőre csukható társaik, mégis közkedveltebbek. Hogy miért? Mert a sportbabakocsik ezen verziói nagyobb kerekekkel rendelkeznek, így biztonságosabbak. Egyszerűbb őket tolni nehezebb terepen is. 

Biztosan nem borulnak fel: a hátsó kerekek eleve nagyobbak az elsőknél, emellett fékezhetőek is. Anyaguk strapabíró EVA hab, ami által a kocsi halkan gurul, nem kap defektet.

Választásnál a dizájn mellett az egyedi igényeket és a biztonságos működésmódot is vegyük figyelembe!

Hirdetés
Hirdetés