Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egészséges táplálkozás elkötelezett híve vagy?

| 2022. 05. 16. | 16:37:00
XXX
Az egészséges táplálkozás elkötelezett híve vagy?
Hirdetés
Hirdetés

Egyre többen szeretnének egészségesen élni és törekedni az egészséges táplálkozásra, de sokan nem tudják, hogyan fogjanak bele, mit változtassanak az étrendjükben. Ha betartjuk az egészséges táplálkozás szabályait, akkor a betegségek kialakulásának a kockázatát jelentősen tudjuk csökkenteni. De mit is jelent egészségesen táplálkozni? A Táplálkozási Tanácsadó Képzés segítségével könnyen válthatsz életmódot táplálkozási szempontból, valamint megtanulhatod átadni a megszerzett tudást.

Ha mindened az egészséges táplálkozás, akkor miért ne lehetne ez a szakmád is?

Miben tudsz segítséget nyújtani, mint táplálkozási tanácsadó?

Táplálkozási tanácsadóként legfőbb feladatod, hogy segíts életmódot váltani a hozzád fordulóknak. Hiszen nemcsak a helyes étrend kialakítása, hanem az életmódváltás nehézségein való átsegítés is a Te dolgod lesz. A The Bright Academy Táplálkozási Tanácsadó Képzésének elvégzése után tudni fogod, hogy melyek azok az alapanyagok, amelyek támogatják a szervezet optimális működését. Azt is, hogyan érdemes elkészíteni és milyen arányban, mennyiségben ajánlott fogyasztani az egyes alapanyagokat. Abban is tanácsot tudsz majd adni, hogy mely ételeket jobb mellőzni.

Nemcsak a táplálkozási tudnivalókat sajátítod el, hanem annak a módját is, hogy a tudásodat megfelelően át tudd adni a hozzád tanácsért fordulóknak.

Mit nyújt a képzés?

Megismered a táplálkozástudomány alapjait, az egészséges életmódhoz szükséges menü összeállítását, mely segítségével kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek lesznek a hétköznapok. Elsajátítod az ásványi anyagok, vitaminok, folyadékfogyasztás fontosságát. Tisztában leszel a különböző tápanyaghiányból fakadó betegségekkel, azok megelőzésével. Megismerkedsz a növényi alapú táplálkozással is. A kurzus segít eligazodni a különböző étrendek útvesztőjében, hiszen olyan sok újkeletű diéta létezik, hogy laikusként nehéz eldönteni, hogy például a ketogén diéta vagy az Atkins diéta valóban egészséges-e. Szinte nap, mint nap kiderül egy-egy élelmiszerről, hogy egészségtelen vagy épp ellenkezőleg szuper egészséges. A tanfolyamon viszont tudományos alapokon nyugvó válaszokat kapsz.

Ha idő és anyagi korlát miatt nem tudtál eddig részt venni tantermi oktatáson, akkor az online képzés Neked való. Az alaptudást a saját tempódban és időbeosztásod szerint sajátíthatod el.

Neked való a Táplálkozás Tanácsadó Képzés?

Amennyiben érdekel az egészséges étkezés, és szeretnél elmélyedni a témában, mindenképp érdemes belevágnod. Ha már a területen dolgozol, akkor pedig hasznos lehet az ismereteid bővítése érdekében. Ha személyi edző a hivatásod, táplálkozási tanácsokkal is el fogod tudni látni a vendégeidet, miután elvégezted a tanfolyamot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés