Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szépkorúak Sportfesztiválját szervezték meg Budapesten

| 2022. 06. 13. | 11:08:00
Többek között célba dobás, darts és tájfutás volt a versenyszámok között.
Szépkorúak Sportfesztiválját szervezték meg Budapesten
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Szabadidősport Szövetség 13. Szépkorúak Sportfesztiválján első helyezést ért el Kiss Erzsébet nyugdíjas testnevelő a 76-80 évesek korcsoportjában. A budapesti Bikás parkban szervezett megmérettetésen délelőtt 10 órától 14 óra 30 percig lehetett pecséteket gyűjteni több mint 50 állomáshely felkeresésével – olvasható a Magyar Szabadidősport Szövetség közleményében.

A próbák között szerepelt többek között célba dobás, célba rúgás különböző méretű és fajtájú labdákkal, darts, gokart, tájfutás, ügyességi akadályok, örömtánc, meridiántorna. Az első három helyezett kategóriánként gazdag ajándékcsomaggal térhetett haza, de a szerencsésebbek sorsolás útján is juthattak finomságokhoz. Az egészségtudatos résztvevők éltek a tanácsadások meghallgatásával, valamint az egészségügyi szolgáltatások igénybevételével.

A kellemes időjárás kedvezett a több száz résztvevőnek, akik két év kihagyása után ígérték, hogy még több társukat fogják buzdítani a rendszeres testmozgásra, és csábítani a jövőben erre a hangulatos vetélkedőre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés