Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tedd még biztonságosabbá a szolgáltatásod vendégeid számára!

| 2022. 07. 27. | 13:19:00
XXX
Tedd még biztonságosabbá a szolgáltatásod vendégeid számára!
Hirdetés
Hirdetés

Napjainkban, a koronavírus-járvány megjelenésével a higiénia még nagyobb jelentőséget kapott, elterjedtté vált a kézfertőtlenítők, az egyszer használatos maszkok, kesztyűk és egyéb kellékek használata. 

Persze egy, a tisztaságot alapvető követelménynek tartó, magára valamit is adó kozmetikus, szalon eddig is használt a fertőzésveszély minimalizálása érdekében különféle kellékeket az egyes munkákhoz, azonban most még inkább szükség lehet például eldobható kesztyűk használatára. Sok, vegyi anyagokat használó munkafolyamat meg is követeli ezt nemcsak a vendég, hanem a kozmetikus bőrének védelmében is.

Egyszer használatos termékek a higiénia érdekében

A kozmetikába, esztétikai szalonba, magánegészségügyi intézménybe járók előtt nem ismeretlenek az eldobható maszkok, kesztyűk, lábvédők, papírtörölközők, papírlepedők, különféle kéz- és bőrfertőtlenítők. 

Az Alveolashop.hu kínálatában egyszer használatos termékeket és bőrfertőtlenítőket találsz a higiénia biztosításához. Ezek használatára tiszta kezelőhelyiség esetén is szükség lehet, hiszen a bőrt érintő beavatkozások, legyenek bármilyen kicsik is, az infekció kockázatát hordozzák. 

Az eldobható kellékek olcsóak, praktikusak, hiszen nem igényelnek sem külön személyzetet a mosáshoz, és tisztításuk sem jár akkora környezeti terheléssel, energiafelhasználással, mint a mosás. A papírból készült termékek a kommunális hulladékba dobhatóak, az egyéb anyagú kellékek, így a maszkok, gumikesztyűk a fertőzésveszély elkerülése érdekében külön gyűjtendők.

Milyen védőkesztyűt válassz?

Nemcsak bizonyos munkahelyeken, hanem otthoni használat közben is szükség lehet a kezek védelmére a kórokozókkal, veszélyes anyagokkal szemben. Különböző típusú és alapanyagú kesztyűk állnak rendelkezésre, az egyéni érzékenység, viselési komfort és a munka jellege szabja meg, melyiket válaszd.

A nitril, vinyl és latex kesztyűk univerzálisak, púdermentesek, anatómiai kialakításuknak köszönhetően kiválóan illeszkednek a kezekhez. Megfelelő választás esetén nagy fokú kényelmet és védelmet nyújtanak a viselőjének. 

Milyen más védelmi lehetőségek vannak?

A teljes biztonság érdekében a mechanikai védelem az igazi, de azoknak, akik idegenkednek a munkájuk során a védőkesztyűk használatától, és a munka jellege nem követeli meg a viselését, különféle antibakteriális kézmosó, bőrfertőtlenítő készítmények állnak rendelkezésére. 

A bőr fertőtlenítésére szappanok, öblítést nem igénylő gélek, spray-k szolgálnak, a választás egyéni preferencia, illetve a felhasználási terület függvénye. A mikrobicid hatású kézfertőtlenítők a kézvédő adalékoknak köszönhetően nem szárítják a bőrt, így hosszú távon is biztonsággal használhatók.

Szalonod hírneve, vendégeid biztonsága, elégedettsége érdekében válaszd az egyszer használatos termékeket, kézfertőtlenítőket, teremts maximálisan higiénikus környezetet, amelynek tisztaságában jól és védve érzik magukat vendégeid!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés