Hirdetés

Robin Schulz is fellép a nyáron a közelben!

| 2022. 11. 16. | 17:36:00
A francia díva, ZAZ szintén a cívisvárosba látogat.
Robin Schulz is fellép a nyáron a közelben!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A jövő nyári Campus fellépői között elsőként két világsztár szerepel: ZAZ és Robin Schulz mellett pedig november 16-án több mint harminc hazai előadó neve is nyilvánossá vált – tudatták a debreceni fesztivál szervezői. 

Süli András, a fesztivál programigazgatója elmondta: a zenei program összeállításával folyamatosan haladnak, több nemzetközi produkcióval is tárgyalásban vannak és bíznak benne, hogy még idén további, jól csengő neveket jelenthetnek be. 

A sokoldalú ZAZ

– A hazai színtérről is egy első ízelítőt kínálunk most, de nagyon sok zenekarról csak később fogjuk fellebbenteni a fátylat. Egy biztos, a Campus 2023-ban is a legváltozatosabb és legbevállalósabb zenei kínálatú fesztivál lesz. Önálló színpadot kap a hiphop, valamint egyedülálló módon a rock- és metalzene; továbbá számos zenei csemegének és izgalmas műfajokban utazó fiatal tehetségeknek is helyet biztosítunk majd. A más művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, a tizenötödik fesztivál kapcsán ráadásul néhány olyan különlegességgel is készülünk, amelyeket most még biztosan nem árulhatunk el. A 2023. július 19-én kezdődő rendezvény négy este páratlan nagyerdei környezetben, az ország legjobban felszerelt és legárnyékosabb fesztiválhelyszínén várja majd a látogatókat – jelentette ki Süli András.

Hirdetés