Hirdetés

Hirdetés

Robin Schulz is fellép a nyáron a közelben!

Borsodihir.hu

2022.11.16. 16:36

Robin Schulz is fellép a nyáron a közelben!
Robin Schulz

A francia díva, ZAZ szintén a cívisvárosba látogat.

Hirdetés

A jövő nyári Campus fellépői között elsőként két világsztár szerepel: ZAZ és Robin Schulz mellett pedig november 16-án több mint harminc hazai előadó neve is nyilvánossá vált – tudatták a debreceni fesztivál szervezői. 

Süli András, a fesztivál programigazgatója elmondta: a zenei program összeállításával folyamatosan haladnak, több nemzetközi produkcióval is tárgyalásban vannak és bíznak benne, hogy még idén további, jól csengő neveket jelenthetnek be. 

A sokoldalú ZAZ

– A hazai színtérről is egy első ízelítőt kínálunk most, de nagyon sok zenekarról csak később fogjuk fellebbenteni a fátylat. Egy biztos, a Campus 2023-ban is a legváltozatosabb és legbevállalósabb zenei kínálatú fesztivál lesz. Önálló színpadot kap a hiphop, valamint egyedülálló módon a rock- és metalzene; továbbá számos zenei csemegének és izgalmas műfajokban utazó fiatal tehetségeknek is helyet biztosítunk majd. A más művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, a tizenötödik fesztivál kapcsán ráadásul néhány olyan különlegességgel is készülünk, amelyeket most még biztosan nem árulhatunk el. A 2023. július 19-én kezdődő rendezvény négy este páratlan nagyerdei környezetben, az ország legjobban felszerelt és legárnyékosabb fesztiválhelyszínén várja majd a látogatókat – jelentette ki Süli András.

A Campus nagyszínpadán jövő nyáron tehát már biztosan fellép korosztályának legtehetségesebb DJ-producere, a német Robin Schulz, valamint a francia sanzon, a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia díva, ZAZ. Mindkét előadó listavezető, slágereiket milliók követik és hallgatják világszerte, Schulz július 20-án, míg Zaz július 22-én érkezik Debrecenbe, hazánk legkomfortosabb nyári fesztiváljára.
Campus FesztiválDebrecen

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés