Hirdetés
Hirdetés

Hogyan varázsoljunk konyhánkból egy hangulatos bisztrót?

| 2022. 12. 14. | 09:04:00
XXX
Hogyan varázsoljunk konyhánkból egy hangulatos bisztrót?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Biztosan sokan álmodoztunk már azon, hogy kedvenc filmünk vagy sorozatunk hangulatos bisztrójában töltünk időt zavartalanul, vagy netán megragadott minket a bárok magas pultjainak, székeinek és vibráló színeinek diszpóziója. A következő rövid cikkben megtudhatsz pár tippet, hogy hogyan varázsoljunk konyhánkból egy hangulatos bisztrót.

Alapvető szempontok

A kialakítás szempontjából a rendelkezésre álló hely lényegében nem számít. Lehet szó kis konyháról vagy nagy ebédlőről, hisz a való életben is számtalan méretben találunk beülésre és kikapcsolódásra alkalmas helyeket, ahol egy igényes bárasztal és bárpult a középpont. Ezáltal ennek a projektnek a kivitelezése egy igen remek időtöltés bárki számára, nyugodtan követhetjük az ízlésünknek megfelelő kialakítást és dekorálást, a végeredmény garantáltan kielégítő lesz.

Bútorok

Egy ilyen helység kialakításának elengedhetetlen része a bárasztal és a hozzá illő bárszékek kiválasztása. Ez lesz a központi egység, ahol maga a felszolgálás vagy fogyasztás történik. Kiválasztásakor fontos, hogy ez a két elem egységes kinézettel rendelkezzen, illetve, hogy a székben ülve kényelmes magasságból tudjunk enni és inni. Ha tudjuk, hogy többen is igénybe veszik majd, akkor érdemesebb állítható magasságú bárszékek irányában keresgélni.

Anyagát tekintve a bőr vagy műbőr lesz a legjobb választás, ugyanis a mulatság hevében sokszor történhetnek kisebb balesetek, azaz könnyedén leönthetjük a széket. Így, ha tisztításra kerül a sor, könnyebb lesz belőle kiszedni a foltot vagy letörölni, mint a szövetből készült társát.

Egy másik elengedhetetlen elem a tükrös polc az italok, szirupok és egyebek elhelyezésére. Ez a bútordarab nem csak arra szolgál, hogy pakoljunk rá. A tükör miatt a fények megcsillannak, tükröződnek, ezáltal kevesebb világítással is nagyszerű megvilágítást érhetünk el. Emellett nagyszerűen növeli a teret, ami különösen jól jön kisebb szobák esetében.

Ne feledjük el, hogy ezeken felül csak a képzeletünk szab hat határt egy gyönyörű és hangulatos otthoni bisztró elkészítésében. A fentiek tehát csak az alapot adják meg számodra, amely alapján tökéletesen igényeidre alakíthatod.

Hirdetés
Hirdetés